smudek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Karol Krause 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Uuuuu, wątróbka sie moczy widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ostra impreza musiała być [emoji6] Szkoda Fabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Parsęta 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) @Buszmenekpieknie tam masz! Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez sarenkazaglady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 To na urlopie w Kołobrzegu byłem. Nawet lochę z małymi widziałem ale szkiełko za słabe lepiej jak bym miał obiektyw 24-70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 To na urlopie w Kołobrzegu byłem. Nawet lochę z małymi widziałem ale szkiełko za słabe lepiej jak bym miał obiektyw 24-70Bajecznea miejscówka A locha z małymi to nie żarty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Najpierw poczułem smród sierści potem zobaczyłem lochę i młode wchodzące do wody na początku nie wiedziałem czy dawać dyla ale zaraz aparat troszkę hałasu i odpływały ode mnie na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To na urlopie w Kołobrzegu byłem. Nawet lochę z małymi widziałem ale szkiełko za słabe lepiej jak bym miał obiektyw 24-70 Fundnij sobie megazooma Sony Cyber-shot DSC-H400, to dopiero maszyna i cena przystępna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Klasa i klimat jak zwykle. Gratuluję.Powiedz mi tylko, na tej ostatniej focie, na końcu konara, stoi tak malutka figurka z ręka wzniesiona do góry. Kto to? ... wygląda trochę jakby ten siwy gościu w długiej szacie z "Władcy Pierścieni"?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Fundnij sobie megazooma Sony Cyber-shot DSC-H400, to dopiero maszyna i cena przystępna. mam lustro to lepiej tamrona 70 - 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Klasa i klimat jak zwykle. Gratuluję.Powiedz mi tylko, na tej ostatniej focie, na końcu konara, stoi tak malutka figurka z ręka wzniesiona do góry. Kto to? ... wygląda trochę jakby ten siwy gościu w długiej szacie z "Władcy Pierścieni"?! Kurczę Robert - lubię to za skojarzenie . Masz oko . A foty @Michał.a jak zwykle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 I po słonku, dawno nie padało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 mam lustro to lepiej tamrona 70 - 200 Ja też i nie tylko, zapewniam cie jednak, że jest różnica między obiektywem 300 mm a 1550 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Tutaj nie ma filtrów czy "fotoszopek" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Czym robione? Naprawdę godne uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 W drodze na ryby[emoji6] Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) To ma być zdjęcie? Chyba fotopstryk Ci się popsuł, albo jaja sobie robisz. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Fishnen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 ... zdjęcie z baaaardzo mocnym, szarym filtrem połówkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi