bartuch5473 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Tani kitowy pentax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 18-55 z zielonym paskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Tani kitowy pentax Alle ujęcie robi robotę Jak prawie zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 18-55 z zielonym paskiem?Dokladnie taki Dzieki Slawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 To obiektyw raczej doceń bo uchodzi za jeden z najlepszych wśród "kitów" a do tego uszczelniony. Znam ... bo sam go używam A jaka skrzynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dokladnie taki Dzieki Slawku Nie ma za co. Zrób to samo przed ulewą, a będzie przednia foteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 To już koniec z pstrągami w tym roku ... zachodzi słońce ... 31 sierpnia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nad "Królową" bywa groźnie... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 To obiektyw raczej doceń bo uchodzi za jeden z najlepszych wśród "kitów" a do tego uszczelniony. Znam ... bo sam go używam A jaka skrzynka?Skrzyneczka ist dl pierwsza generacja. Fajny zestaw na poczatek. To moje pierwsze lusterko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jestem nieuleczalnym "pentaxiarzem" więc popieram Na obiektyw załóż przyzwoity filtr UV i polaryzacyjny kołowy. Zobaczył byś jak wyglądała by ta sama fotka Ale spoko i powoli ... zabawa się zaczyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Niby w mieście a jednak daleko od betonu... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 "leśny zakątek" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Na styku dnia i nocy, gdzieś nad dziką nizinną rzeką. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Ożeż Ty , Piotrek , ale klimacik rodem z pana Doyle'a ... To żurawik tam się pojawił czy czapla ? Obstawiam to pierwsze . Oczywiście fajne i super - piękna chwila . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Klimat był rzeczywiście wyjątkowy, jest zresztą coś niesamowitego w tych świtach nad wodą. Czar ucieka wraz ze wschodzącym coraz wyżej słońcem.Bartku na zdjęciu dwa boćki, obgadywały prawdopodobnie czekającą je długą podróż , ostatnie jakie widziałem w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Nie widziałem ptasiora siedzącego po prawej stąd dylemacik odnośnie tego w locie . Na usprawiedliwienie mam tylko to , że zbyt mocno zaangażowałem się w zgłębianie tematów poruszanych w wątku "Whisky,moja żono" w ten sobotni wieczór . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Na ślepo płynął na spotkanie z moim podbierakiem,Do dziś się zastanawiam o co tam chodziło pozdrower Edytowane 18 Września 2017 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Wygląda to dość obrzydliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Wygląda to dość obrzydliwie! Ja bym raczej powiedział że bardzo ,taka zapowiedź nowego odcinka Obcy konta Predator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 "Starzy" znajomi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 I niespodzianki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 I niespodzianki niespodzianka.jpgPłynąca bezludna wyspa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Stołeczna zorza... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi