M4TYY Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Mówię tak coś mi tu widno za plecami się zrobiło, odwracam się.... Sorry za jakość, kopiowane z fb. No i MHX S871-2 w akcji, na końcu zestawu, pajk pod 60 centów . Ale mało waleczny bo w pare sekund wyjechał Edytowane 10 Grudnia 2017 przez MATIG 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mati, MHX ma moc. Niby okoniowka, ale u mnie służy też jako szczupak na lekko Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) I Edytowane 12 Grudnia 2017 przez ictus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ta druga fota to ... ????? Spotkany dzisiaj oszroniony "bieszczadzki niedźwiedź" śpiący nad Zalewem Solińskim (fot. nr1) ______ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Noooooo. Teraz to jest fota!!!!! A nie jakaś "magiczna dzida" czy stwór. Ta pierwsza oczywiście. Skała pomiędzy zatoka Wiktoriniego a prostą przed Brosem. Pod nią płynie stare koryto Sanu. Pierwsza zatoczka (po lewej)- świetnie wychodzą do niej (w jej okolice) z koryta sandacze na żer. Reszta fotek prosta (widok na Olchowiec a trzecia- prosta na leśniczówkę przed Rajskiem). Ale Cię poniosło z pływaniem i zwiedzaniem końca świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 https://www.google.com/streetview/#vistula-river-poland/the-nature-reserve-kiepin-sandbars Street view a raczej river view Można znaleźć swoje miejscówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Zdjęcia właśnie z sandaczowania Przy okazji okoniowanie, ale też na grubo. Wychodzę z założenia, że lepiej obłowić 15 miejscówek, każdą z 2 stron, niż łoić trzy miejsca cały dzień. Taka jest teoria. Jak warunki trudne albo lenistwo zagląda w oczy, plany są często zmieniane @bigrafi Świetne jest to google street view. Muszę powrzucać tam foty Edytowane 14 Grudnia 2017 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zdjęcia właśnie z sandaczowania Przy okazji okoniowanie, ale też na grubo. Wychodzę z założenia, że lepiej obłowić 15 miejscówek, każdą z 2 stron, niż łoić trzy miejsca cały dzień. Taka jest teoria. Jak warunki trudne albo lenistwo zagląda w oczy, plany są często zmieniane Tak to zazwyczaj działa. Teoria b. dobra. Sam na takiej lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Patrzę na Wisłę i bardzo zazdroszczę tym którzy mają blisko do takiej wody. Byleby nie przeszedł następny próg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć @ictusa począwszy od postu #880 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dzisiaj, po raz pierwszy, też ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Też nie widzę [emoji848] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) I ja nie widzę,a szkoda Edytowane 14 Grudnia 2017 przez pawas2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Wczoraj jeszcze były, widocznie wrzucone przez jakiś host i zostały odcięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Wrzucam przez google photo do udostepnionego albumu. Moze google robi to co wczesniej Photobucket? Przygotuje nowe linki i poproszę moda o pomoc. Edytowane 14 Grudnia 2017 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) http://zmniejszacz.pl/ Edytowane 14 Grudnia 2017 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Po co ci Paweł linki?Przy wpisie wybierasz opcję "Więcej opcji" (przy Wyślij") i wtedy masz możliwość dodawania plików (np.foty) z kompa.Jeżeli lecisz z Phone to musisz przejść na wersję "Pełna wersja" z wersji "Mobilnej".Jak są fotki za duże to zmniejszyć musisz rozmiar w jakimś programie (ja to robię w Windows Paint).Tyle. Hej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Paweł, a spróbuj tak - http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel46 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 To i ja dodam cos od siebie[emoji12] Turawski armagedon Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel46 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zimowy Czorsztyn Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Wrzucam przez google photo do udostepnionego albumu. Moze google robi to co wczesniej Photobucket? Przygotuje nowe linki i poproszę moda o pomoc. a zmieniales ustawienia folderu w googlu? Dziwne, ja mam foty linkowane z googla i zadne mi nie znikaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Z letniej włóczęgi. Ajjj już się tęskni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Nie tylko rybami człowiek żyje:D małe zakończenie sezonu z chłopakami Tapatalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zdjęcia właśnie z sandaczowania Przy okazji okoniowanie, ale też na grubo. Wychodzę z założenia, że lepiej obłowić 15 miejscówek, każdą z 2 stron, niż łoić trzy miejsca cały dzień. Taka jest teoria. Jak warunki trudne albo lenistwo zagląda w oczy, plany są często zmieniane @bigrafi Świetne jest to google street view. Muszę powrzucać tam foty Te ostatnie posty z brakujacymi fotami pokasowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Grudniowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi