Mateush Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Kropasy jeszcze nie biorą ale za to klimat jaki Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 A tu taki odcinek "miejski" :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Nysa Łużycka powoli budzi się do życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybacz Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Kolego mat.Zdjęcie tej wody i łąk to prawie kwintesencja polskich łąk. Może za mocno powiedziane, ale takich klimatów nigdzie nie znajdziesz na świecie.Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pierwszy kontrakt z wodą w tym roku [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Kolego mat.Zdjęcie tej wody i łąk to prawie kwintesencja polskich łąk. Może za mocno powiedziane, ale takich klimatów nigdzie nie znajdziesz na świecie.Super. "Ciapatowo" to raczej nie Polska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pierwszy kontrakt z wodą w tym roku [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaBój się Boga Daniel, to nie myłeś się jeszcze w tym roku ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Może nietypowe, ale dzisiaj to znalazłem nad brzegiem Narwi Pierwsze wrażenie to przerażenie i paraliż. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Ciepły zakątek na zimowej wodzie rzeki pełny tysięcy narybku strzebli. Może były tez i inne gatunki ale w większości to strzebla potokowa. Był narybek tegoroczny (chyyyba) długości 1cm, większość 4-5cm jak i tarlaki strzebli o wymiarze 8-9cm. W zimnej wodzie Sanu uciekły do wejścia płytkiego bobrowego "bajorka" gdzie w pełnym 3-cio majowym słońcu wygrzewały się jak kluski w rosole. ______ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 W starszym się nie obudziło wędkarstwo ale za to w młodym podwójnie Najfajniejszy kompan jakiego miałem do tej pory 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 W starszym się nie obudziło wędkarstwo ale za to w młodym podwójnie Najfajniejszy kompan jakiego miałem do tej pory Widać, że młody ma zajawkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Dzisiaj pstrągowo microjig Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Wspomnienie z majówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Majówka i nowi kumpel A to mała rzeczka Edytowane 8 Maja 2018 przez robert7704 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Z ostatniego wyjazdu do Słowenii 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 @Pumeks Wow ... nie wiedziałbym na co się zdecydować - ryby czy zdjęcia ;P Majowy San 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 hej Maciek . No tak to jest ciężko się zdecydować czy łowić czy fotografować . Bardzo lubię fotografię FlyFisfing , ale czasami tachanie sprzętu w połączeniu z komfortowym łowieniem mnie przerasta Połączenie zaś tego daje wspaniale efekty. Tak jak Twoje ! Piękne Zdjęcia ! Dorzucę jeszcze kilka od siebie . Pozdrawiam . 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Grzesiek z Maćkiem , przerzucajcie się dalej zdjęciami - jest pięknie ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Woda jak w szklance lub w akwarium. Szok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Prosto z nad wody:-) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Kiedyś przesiedziałem przy takiej metamorfozie dość długo i zrobiłem foto reportaż ...super zjawisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Kilka ode mnie.Przy okazji fishing ArtPhoto na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Pstrągowa meta 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Matuszu- mat, fajne to zdjęcie z krowami w wodzie.Dawniej nad pomorskimi rzeczkami wypasano ich wiele, poiły się samodzielnie, a byczki często nas straszyły , cóż był to czas PGR-ów.Nie o tym jednak.Obecność krów nad rzeką powodowała pojawienie się żuków gnojarzy i much podobnych do lucillia (plujkowate), co samo w sobie dla wędkarza przyjemnym nie było. Plackowate kupy, woń...Ale...ryby wspaniale reagowały na dość duże muszki o opalizujących brązowo - niebieskich kolorach co doskonale imitowały red tagi na 10-kach Taka refleksja bez fotki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi