bociekgc8 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Wcześniej nie dodało zdjęć ale już naprawione 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Dzień bez ryb tez może być przyjemny Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ostatnio bez kontaktu z rybą ale za to miałem ciekawych towarzyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Takie tam Bieszczadzkie pstryki Moje pstryki Edytowane 25 Maja 2018 przez pawlikowski 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Co tam Maćku łowiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Kilka zdjęć z telefonu z ostatniego wypadu nad Narew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Co tam Maćku łowiłeś???Próbowałem klenie Czasami trafiały się jakieś ryby w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Lipieniowy raj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Rena . Woda jeszcze wysoka . Ja dopiero w Sierpniu tam zawitam :-) Edytowane 29 Maja 2018 przez Pumeks 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Maciek pięknie focisz U mnie skromniutko, chyba większość wyznaje zasadę, że z góry widać lepiej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) . Edytowane 2 Czerwca 2018 przez bartolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dzisiejsze krwiste niebo nad stolicą... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Hasanie po Sanie 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Takie widoki sa najcenniejsze okoń 52 cm złowiony przez kobietę w trzecim rzucie .. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Tabor 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Na żywo. _______ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 No to dorzucę coś jeszcze bo im dalej w .... Bieszczadzkie "morze" oczywiście. ______ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Live Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Malowany Słońcem róż, dzisiaj 4.00. ______ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 ...Jest takie miejsce u zbiegu dróg,Gdzie się spotyka z zachodem wschód...Nasz pępek świata,Nasz biedny raj...Jest takie miejsce,Taki kraj... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wild Fish Stories Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dotarliśmy do trzeciego z pięciu jezior podczas naszego marszu przez południową Szwecję. Koleżka trafił 80cm zębatego, a ja znalazłem biednego dzika który dostał w grzbiet i się utopił.___________________________________ Dla ciekawskich grube futro na grzbiecie dzika nazywa się chyb i od od tego wyrazu pochodzi słowo chybił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Tego dzika to ptaki wydziobaly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) z dzisiejszego dnia IMG_7454.jpg z dzisiejszego dnia Edytowane 23 Czerwca 2018 przez arturbukowski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Poranne impresje 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dzisiaj nad Balatonem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi