MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 A tak kończymy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 U mnie też wieczór taki katedralny bardziej się zrobił ... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jestem na tak ...50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Mam nadzieję , że w końcu spadnie deszcz i pogoni trochę wody . Zupa pstrągowa 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 @’mat - mega klimacik !! Brały ?? Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 @’mat - mega klimacik !! Brały ?? Tapatalkniete z iPhone 7Klimacik mega ciepły i słoneczny. Nie służy to kropasom. Maluszki się wieszały. Musi przejść duża woda aby oczyścić dno z obumierającego zielska , temperaturę do normalności przywrócić i więcej tlenu potrzeba w rzece . Dwa miechy sezonu jeszcze jest , także powinno coś skubnąć w krótce Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jestem na tak ...50% Robert , w której połówce powiedz proszę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Pozytywnie zachłysnąłem się pierwszym, mrocznym a równocześnie ciepłym zdjęciem. Fajnie zbalansowane i zakomponowane, soczyste w barwie. Drugie ma przepalone światło, przez co jest surowe, zimne ...choć błękity fajne.( wybacz taką analizę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Dziękuję bardzo . Absolutnie się zgadzam i mam podobne odczucia , co cieszy mnie niezmiernie . Ale z selekcją nadal mam problem niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 selekcja własna ... znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 "Widziałem orła cieńDo góry wzbił się niczym wiatrZ obłokiem tańczył w świetle dnia" Wysoko latały, oj wysoooooko latały i wyszedł orła cięć 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Nie zawsze musi być blisko natury... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Lubię takie klimaty ,zdjęcia mojego autorstwa z przed kilku dni z serii wspomnienia z urlopu Edytowane 4 Września 2018 przez MARIUSZ 69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Zarośnięta Tyśmienica, ale życie jest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmodawid Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 bo w wodzie fajnie jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Hol wieczorową porą Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Fyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Jakiś czas temu na Warszawskiej Wiśle 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 W drodze nad wodęI już znad wody 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W drodze na zarybienie Wisły 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Złota jesień, 3 Stawy Katowice 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Jesień na zachodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 dzikie konie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Dzisiejszy zachód na królową 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi