Eluska Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 to ciekawe miejsce naprawdę. Jak z dowcipów. Polak , Niemiec i Czech wyobrażam sobie jak pogmatwane muszą być przepisy dotyczące połowu na tym odcinku . Albo kontrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie jesienią nad wodą jest najpiękniej. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Wiosnę widzę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Przejaśnia się. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Wiosnę widzę Zbliża się Piękna, zbliża. ______ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nie wyciągajmy pochopnych wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nie wyciągajmy pochopnych wniosków puki co trza się jeszcze grzać wspomnieniami (btw- witam sąsiada ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dzisiaj było tak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Gdzie ta wiosna ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 "perspektywa"... ciekawe ujęcia z moich zeszłorocznych wypadów 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Trochę słońca i dość mocny wiatr...ryb jakoś nie widać [emoji25] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Tak fajna a nic tam nie ma Edytowane 20 Marca 2019 przez Tubylec1982 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 ..tutaj tez tak fajna a nic tam nie ma .. ...........(oprócz mojego "okrętu" ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Tak fajna a nic tam nie ma Sprawdź czyja, kup narybek (o ile gospodarz nie da) i możesz "zasiać". Zbiory za kilka lat o ile nikt (coś) wcześniej nie "pozbiera". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 cos jest napewno tylko nie widac, jeszcze za wczesnie na podgladanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) To chyba woda najjaśniejszego PZW .Kiedyś dużo pstrąga dziś nie słyszałem żeby ktoś coś tam trafił od wieków Edytowane 20 Marca 2019 przez Tubylec1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Takie śliczne, niewielkie starorzecze połączone z głównym nurtem.....ale łatwo dostępne.......prawdopodobnie około tygodnia temu dokładnie przełowione wędką elektryczną bądź podobnym ustrojstwem....od trzech wizyt nawet brania! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Zdjęcie fajne, komentarz bolesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 ..ekstremalny drop shot... (sporo czekałem żeby zobaczyć hol ryby ..niestety nie doczekałem się 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Nad Odrą zawsze pięknie... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 No, no ...dobra fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Do usunięcia zauważyłem że sporo śmieci na zdjęciu Edytowane 24 Marca 2019 przez Adrian Tałocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi