Adrian Tałocha Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 W zamian takie, w akcji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Edytowane 24 Marca 2019 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Przy takim strumyku trzeba się naprawdę umiejętnie skradać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Adrian, tu masz zdjęcie bez śmieci. Przykryła je mgła . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) ????Na każdej pstrągowej wodzie dobre podejście nie przeszkadza. Edytowane 24 Marca 2019 przez Adrian Tałocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jasna rzecz ,pstrągowa rzeka. Napisz na priv , co to za rzeka bo jestem bardzo ciekawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Sorry tego akurat nie mogę zrobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Sorry tego akurat nie mogę zrobić.Po takim czymś pstragowe rzeki stają się rzekami, sandaczowe zbiorniki, gruba wodą, szczupakowe "dołki"- kolejnym bajorkiem. ????Dzisiaj naszło mnie takie coś że zastanawiałem się po co 20 kilka lat temu pokazywałem, mówiłem, robiłem to czy tamto. Pewnie ryb i tak bym nie uratował ale może sumienie mniej by gryzło choć do końca i tak się nie "wystrzelałem" ze śmiertelnych różności dla ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Tym razem bez śmieci???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Godzenie pasji z ojcostwem ???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Sorry tego akurat nie mogę zrobić.Źle mnie zrozumiałeś , chciałem zobaczyć przebieg tej rzeki pstrągowej na mapie , bo jestem przyzwyczajony do innej ,,wielkości i szybkości" wody pstrągowej , jej natlenienia i temperatury . Nie było pytania-oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Byłem tam gościem ktoś dba o tą rzekę nie czuję się upoważniony do puszczania w eter jej nazwy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 A miało być fajnie, wiosennie. Takie obrazki potrafią zepsuć nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Takie widoki, to na naszych wodach codzienność niestety.Jeszcze jak brzegi zapełnią się wyznawcami gruntówek, to bedzie dopiero żałosny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tom@son popatrz na te zdjęcia ze spotkania grunciarzy około 30 wędkarzy i znajdź tam śmieci . http://www.sumowapasja.pl/forum/viewthread.php?thread_id=2008&rowstart=40 W tym roku odbędzie się zlot nad Wisełką nawet TOI-TOI jest zamówiony , może i katering ..Nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Rega w Nowielicach, wrzesień ub.r. i kwiecień tego roku i mały efekt 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Kwisa niska, klarowna............... Pusta.Czyżby kormorany dopełniły dzieła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 ... mowa o tych co mają dwie nogi ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 ... mowa o tych co mają dwie nogi ... Nie tylko. Mieliśmy dwa lata i rok temu, niezłe stado czarnych. Teraz ich nie widać... Zostały tylko bobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) .... fakt ... te czarne też potrafią zrobić niezłą robotę , tak samo jak i wydry Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 pospolite, szare jeziorko... może być piękne? może 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Takie widoki, to na naszych wodach codzienność niestety.Jeszcze jak brzegi zapełnią się wyznawcami gruntówek, to bedzie dopiero żałosny widok. Dlatego w naszym kole co roku organizowany jest dzień na posprzątanie brzegów "naszej" rzeki. W tym roku wynik to nieco ponad 40 worków śmieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cthulhu Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Odnośnie małych, niepozornych stawów, Też mam taki jeden. I chociaż obok jest czynna żwirownia uwielbiam na nim łowić. Szczególnie wieczorami ma swój klimat. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Miałem wrzucić do działu rodbuilding, ale to nie wędka to cieszcie oczy panowie tutaj Swoją drogą recykling pierwsza klasa i jak widać zguba nie boli bo można drugą na szybko wykonać z tego co się znajdzie Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Sławek Nikt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi