ag53 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Kiedy wpadnie do wody. :) fev fallout 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Kilka chwil nad wodą, bez wędki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Niech zgadnę; Drawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Pudło Ale stosunkowo niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Katastrofalnie niski stan wody na Parsęcie, pewnie jest podobnie na innych rzekach. Susza, suszą ale gdyby zaniechano idiotycznego wywalania pieniędzy, mogłoby być dużo lepiej. Winowajcy nawet ślad po sobie zostawili, jakby było czym się chwalić od 1974 mieszkam w Kołobrzegu a potem w Grzybowie, nie było nigdy powodzi, zdarzały się podtopienia łąk na terenach zalewowych i nic poza tym. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Janusz Wałaszewski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Janusz, było się przyzwyczaić... ta tendencja była wdrażana na większości naszych cieków już od ponad pół wieku. Afera melioracyjna do dziś się toczy i nic w temacie... Wiele wody jeszcze upłynie zanim cokolwiek zacznie się zmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Lublin Zalew Zemborzycki 01.05.2019 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 ... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Przed deszczykiem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czebaczek1 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 w oczy razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Podpływa zajada roślinki i odpływa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Klenie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Wrzucam widoczki znad wód. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Widoczki - część 2. Edytowane 3 Maja 2019 przez Krzysztof-P 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Część ostatnia. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Rzeka Morwawa (Morawa, Tabor).Podkarpacie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 A te dwie fotki wcześniejsze z rzeka górską to nie przypadkiem Osława "na górze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 krzyżówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 A te dwie fotki wcześniejsze z rzeka górską to nie przypadkiem Osława "na górze"? Wisłok w górnym biegu (Rudawka Rymanowska), a nadto Morwawa (Haczów), Jasioła (Dukla), Wisła (Karczew), Wetlinka (Wetlina) i trochę Finlandii i Mazowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Migawka z jesieni Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Delbanka Krzyżówka http://jerkbait.pl/uploads/monthly_05_2019/post-64652-0-66260900-1556998604.jpg Rzeka Drwęca w okolicach Golubia - Dobrzynia i jedna z kilku wysepek zakrzaczonych , drzewa i nawet kilka krzaków czarnej pożeczki a z kąd się tam wzieły nie pytajcie bo nie wiem . Taki widok z gniazdami oglądałem co roku a następnie czekaliśmy aż się wyklują . Co najgorsze w tym to to że kaczory atakowały malutkie kaczuszki , podobnie jak u niedźwiedzi likwidacja przyszłej konkurencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) To i tak dobrze Sławku, że kaczory atakowały, bo chociaż miały szansę przeżycia, którego tym nie dano. U mnie niestety po paru dniach w gniazdo wlazł na moich oczach pewien homo sapiens i doszczętnie je zniszczył. Przykro było patrzeć na kaczkę siedzącą nieopodal zniszczonego gniazda... Edytowane 8 Maja 2019 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Trzeba było skurwiela nauczyć pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 To i tak dobrze Sławku, że kaczory atakowały, bo chociaż miały szansę przeżycia, którego tym nie dano. U mnie niestety po paru dniach w gniazdo wlazł na moich oczach pewien homo sapiens i doszczętnie je zniszczył. Przykro było patrzeć na kaczkę siedzącą nieopodal zniszczonego gniazda...kiedys widziałem taki obrazek: jadąc drogą krajową, w pobliżu małej rzeczki, wybiegły dzikie kaczki na drogę, matka i chyba ze 12 żółtych kaczuszek prosto pod busa, gość chciał je ominąć ale niestety rozjechał 5 piskląt, zatrzymaliśmy się (oczywiście ci z sercem) ten gość, ja i jeszcze za mną jeden kierowca... najbardziej ruszyło mnie to, jak ta matka wróciła na drogę po swoje dzieci i jeden po drugim, martwe zabierała z drogi i układała na poboczu, postała jakiś czas przy nich bezradnie po czym ruszyła z resztą stadka... Dla mało wrażliwych pewnie śmiech... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 ... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi