TOMIS1975 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zachód słońca nad nizinnym Dunajcu.Z każdym dniem wcześniejszy ...Nic nie traci na uroku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Regaty trimaranów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Nad Narwią 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmodawid Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Wieprza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Widoki ktòre cieszą oczy przynajmniej moje???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Nie trzeba jechać w góry żeby mieć "góry". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Góry .... piasku. I dwa drzewa. Trochę za mało na górski klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ale tam są ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Początek jesieni na Nysie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Chyba nie brały. Centrum Gdańska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Brały czy nie wracaj po tego kija i na giełdę z nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ewent. na części zamienne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Brały czy nie wracaj po tego kija i na giełdę z nim Sławek, a Ty zapytasz jak złamany w ilu częściach, i ile mają długości poszczególne sekcje. :D Sorki za uszczypliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Sławek, a Ty zapytasz jak złamany w ilu częściach, i ile mają długości poszczególne sekcje. :D Sorki za uszczypliwość Po koleżeńsku lekcja za darmo chyba, że zechcesz się zrewanżować to nie widzę problemu http://jerkbait.pl/topic/131589-zw%C5%82oki-favorite-synapse-198-1-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Jeszcze z ciepłych, sierpniowych porankow Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 A poniżej jeden z ostatnich tak ładnych wrześniowych widoczków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttomek Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Z młodym na rybach Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Taki zachód słońca zafundowała mi Siemianówka, Bug nie był gorszy[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 "Ciutkę" popracowałeś przy tych fotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Norbert,śliczne foty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 "Ciutkę" popracowałeś przy tych fotach? "Ciutkę" są wyciągnięte, oryginały też nie są najgorsze [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Czym się z takich oryginałów "wyciąga" to co przezentujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Czym się z takich oryginałów "wyciąga" to co przezentujesz?Bezpłatną wersją Photoshop Express na androida, dostępna na Google Play [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Z ostatniego wypadu.Jesień jest naprawdę piękna 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Zgadzam się w 100 %, a jeszcze tegoroczna to prawdziwa feria barw ... Nie z nad wody, a w drodze nad wodę Takie chyba też się liczą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi