jacekp29 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Tuż przed zmierzchem . Edytowane 16 Lutego 2020 przez Sawiola 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwitek Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Zeszłe lato Grabia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwitek Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jeszcze dwa znad Grabii, mniej wędkarskie ale "wodne" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Hejka, zbierałem się już dłuższy czas żeby coś tu wstawić lubię ze sobą nad wodę wziąć lustro i cyknąć sobie coś. Parę pierwszych foteczek rzucam Bugu granicznego. To zaczniemy od Bugu granicznego w miejscowości Gołębie. Zdjęcie łączenia Bugu i starorzecza a obok po prawej to same miejsce tylko inne ujęcie na następny dzień. W drodze do Prohoryłe... Tędy już dalej nie dojdziemy, za zakrętem rzeka Bug już jest po całości na stronie Ukraińskiej. I na koniec panorama... Dawać dalej??? jeszcze kawał Bugu jest od Gołębia do Włodawy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Dawać, dawać Aż zatęskniłem, oby do maja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Piękna rzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Moje bużańskie rewiry. Ale to dawno było, czas za szybko leci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Idąc w dół rzeki, miejscowość Prohoryłe i starorzecze Bugu. I dalej rzeka Bug w Kryłowie ładna podkowa (punkt pomiarowy stanu wody po prawej stronie) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 A tak wczoraj trochę się dotleniłem???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Bug piękny. Tak wyglada prawdziwa, naturalna rzeka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Bug piękny. Tak wyglada prawdziwa, naturalna rzeka.Nad Bugiem powstały moje pierwsze przynęty, coraz ciężej z rybami na tej pięknej rzece (mowa o tym odcinku na którym ja łowie - granicznym od Gołębi do Włodawy), pomimo przekłusowania i wędkarskiej presji nadal jest najpiękniejszą nieokiełznaną rzeką. Nigdy nie wiadomo co się uwiesi na końcu zestawu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To jeszcze raz ja kontynuujemy temat rzeki Bug - graniczny, schodzimy trochę niżej aż do miejscowości Uchańka i na zdjęciu ujście starorzecza do Bugu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Z kompozycją słabo, ale kolor wody mnie urzekł. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Dobra, oszczędna i oryginalna fota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 U nas niedaleko, w Piechcinie, też taka piękna woda i do tego te skałki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Tak przy niedzieli.. kontynuacja serii zdjęć pięknej rzeki Bug - graniczny. Poniżej rzeka w miejscowości Hniszów. Jak ktoś pierwszy raz ogląda tą serie zdjęć zapraszam wyżej, tam jest więcej Piękna dzika jeszcze nie dotknięta ludzką ręką.. Co paręnaście metrów ślady po licznych bobrach, takie widoki są tu normalne. Takiego miejsca nie spotkałem od lat wędrując wzdłuż Bugu. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Plaża? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Sobotni wieczór nad jeziorem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 To i ja wstawię kilka fotek z nad Bugu, ale już w pełni "naszego" I brama do wjazdu nad wodę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Płot pierwsza klasa, ciekawe co trzyma te wszystkie żerdzie, z zewnątrz nic nie widać.Jak będziesz tam następnym razem to może się przyjrzysz dokładniej jak to jest połączone.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Przyjrzę się z ciekawości. Z tym, że to nie jest płot. To jest rzeźba???? Tam jest tego dużo na ustawiane, jakieś budowle, wielkie mrówki... Landart festiwal, obiektyStary Bubelhttps://maps.app.goo.gl/hvfXnKGkPRkfFhnz7 Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez lenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W poszukiwaniu srebrnej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mało znana rzeczka na Warmii, zdjęcie z lata2019. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi