Mandula Chełm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Rzeka Bug miejscowość Siedliszcze. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Kilka ode mnie. Piękny jest ten Bug. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Biohazard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jeziorowo-bajorowo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Kilka ode mnie. Piękny jest ten Bug. Jaki rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Roztocze i moje najbliższe okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Miejsce gdzie najdalej zapuszczam się z nurtem, rzeka Bug - graniczny miejscowość Zbereże. W sezonie troszeczkę się nazbiera fotek z Bugu, a tym czasem kończymy serię. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nie daleko do Mańka ze Starego Stulna . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 ... to na kwarantannę się wybierasz Sławku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Chcę pojechać ale . Wszystko ustalone , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 To może trochę inny klimat, Roztocze zima 2018... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Czy to Roztoczański "kanał" ? u mnie też z innego okresu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Ładnie przetrzymałeś ekspozycję. Filtr szary? ilu krotny? Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 To był filtr szary ND 3.0 pełny - jeśli dobrze pamiętam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Kilka lat temu gdzieś nad Łupawą 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Rzeki Warmii. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dzisiejszy wieczór nad stawem, parę płotek i mile spędzony czas z rodziną. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witam , a może by wprowadzić zwyczaj podawania jakiś podstawowych danych sprzętu którym się fociło ? . Czasami komuś może to pomorze w wyborze aparatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jest wątek o aparatach na ryby (i nie tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Nie chodzi o wątek o aparatach . Poza tym nie mam na myśli szczegółowych danych , tylko ew. marka , obiektyw i tyle . W wątkach o połowach np. okoni też z reguły podaje się kij , kołowrotek i przynętę . A tak ktoś kto stoi przed dylematem co ew nabyć pod kątem wyplutego obrazka może sobie jakiś tam pogląd wyrobić . Broń Boże nie chodzi mi o szczegóły z exifu . Proste podstawowe dane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwitek Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 zeszłe wakacje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jez. Wytyckie jedyne w swoim rodzaju. Kto ma za dużo przynęt zapraszam nad wodę :D 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Z jeziora nie można robić śmietnika. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Uwielbiam tę wodę i wielokrotnie na niej łowiłem. Mam ogólnie dostępne metody aby nie zostawiać przynęt w tych zatopionych drzewach Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez BOB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ciąg dalszy j. Wytyckie zdjęcia z 2012r. Kiedy tylko mam czas jeżdżę nad to piękne jezioro, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi