Tabor Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Graniczny Bug - Stare Stulno Łaba - Libiś Stare dobre czasy spędzane nad wodą . Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Tabor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Uwielbiam tę wodę i wielokrotnie na niej łowiłem. Mam ogólnie dostępne metody aby nie zostawiać przynęt w tych zatopionych drzewach Widzę że sporo osób tu przyjeżdża, można by taki mały zlot zorganizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Świetny pomysł, tylko baza noclegowa dla kilkunastu osób niestety. Edyt. Chyba że, z ograniczony ilością osób. Jakby co ja łózko zawsze tam mam Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez MajKar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Pamiętam, że w okolicach "plaży wiejskiej" i nowego pomostu, była jakaś agroturystyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Pamiętam, że w okolicach "plaży wiejskiej" i nowego pomostu, była jakaś agroturystyka?Coś tam można wykombinować, Ja mam stosunkowo blisko, godzina lekcyjna i jestem na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zacisze jeziora - agroturystyka, okół 20 miejsc polecam, właścicielka sympatyczna w kwaterach czysto. Jezioro super, coś dla oka i do niedawna dla ucha. zwłaszcza wiosną ptaki dają tam niesamowity koncert.Niestety coraz częściej widzi się miłośników ryku silnika. Pomimo strefy ciszy tolerowane jest pływanie na splinie o małej mocy. Niestety z roku na rok jest coraz głośniej i szybciej. Sądzę że niedługo, oby będzie całkowity zakaz pływania na silnikach spalinowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Druga połowa Wytyczna wygląda zgoła inaczej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Pamiętam, że w okolicach "plaży wiejskiej" i nowego pomostu, była jakaś agroturystyka?Kolego chodzi Ci o te miejsce? https://goo.gl/maps/Enn8iMgNmJGZNd3u8 Jeżeli tak to zgadza się jest tam trochę miejsc gdzie można się zatrzymać, ja mam 50km do Wytyka ale często zatrzymuję się tu https://goo.gl/maps/8FkQ5Tjjg9EGMYat6, szczerze mogę polecić domki extra, warunki super, kuchnia, prysznic, salon z kominkiem dwa pokoje w sumie w jednym domku 6 łóżek. Chyba dwa takie domki są a do tego super pokoje w jednym budynku, więc na więcej osób tez idzie zarezerwować. Cena o ile pamiętam to 30/35zł osoba (nie wiem jak teraz ale w poprzednich sezonach była taka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 To dokładnie te rejony. Mój przyjaciel ma dom na tym samym brzegu jeziora, ale bliżej zjazdu z szosy Musimy przechodzić przez wał aby dojść do łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Widok na moją wodę koło domu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Zonk techniczny Edytowane 3 Maja 2020 przez Karas06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Znalezione i wyjęte z wody a tel do psr jak zawsze głuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Kłusownictwo? Czy ktoś zapomniał siatki .... z rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Więcież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Kilka zdjęć z wczoraj. Pojechałem z synem nad Wisłę. Bez wędek, ale z aparatem. Edytowane 6 Maja 2020 przez EdekDeBeściak 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Gdzie to? Jakaś mała ta Wisła... Zazwyczaj łowię poniżej ujścia Raby, częściej Dunajca (ze względu na zezwolenie O/Tarnów).Raz gościnnie byłem na zawodach Zębatego Bochnia- Raba/Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Kaczuszki, przyszły w odwiedziny. forensic osteology 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Parę zdjęć z maja, rzeka Bug - graniczny, miejscowość Siedliszcze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandula Chełm Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Tak nas zasypało 12.05 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 A dzień wcześniej tak piękny poranek nas przywitał Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Taka sytuacja... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Poranne mgły to coś pięknego:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Poranne mgły to coś pięknego:)I na czasie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi