KamosMlz Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Ma swój klimat piękna rzeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Jezioro Diabelskie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Kilka minut przed zachodem słońca Edytowane 1 Listopada 2020 przez M a r a s 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Na taką ciekawostkę natknąłem się podczas łażenia. Przypadek ? Nie sądzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 A to białe to co? Farfocle z worka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Bardzo możliwe. Ornitologiem to ja nie jestem, ale kilka razy obserwowałem jakie cuda ptaki zbierają do robienia gniazda ... wszystko co łatwe do zdobycia i przeniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Bardzo możliwe. Ornitologiem to ja nie jestem, ale kilka razy obserwowałem jakie cuda ptaki zbierają do robienia gniazda ... wszystko co łatwe do zdobycia i przeniesienia Robert ,sam widziałem uplecione gniazdko gdzie oprócz gałązek był drut aluminiowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Moja ruda żona, zostawiła szczotkę do włosów na poręczy balustrady tarasu. Mały ptaszek (wyglądał jak wróbel) dokładnie wybierał z tej szczotki każdy włosek i zabierały gdzieś...łatwo się domyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Gniazdo A to białe to co? Farfocle z worka?Tak. To jak widać gniazdo, ale z dachem z kawałka worka. Jak widać ten kawałeczek worka ptaki umiejscowiły dokładnie nad głowami. I dlatego uznałem, że warto to gniazdo pokazać bo wiele już widziałem, ale z dachem pierwsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 15 Listopada 2020 przez Marvin 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 IMG_20201114_132107.jpg IMG_20201114_131559.jpg Szumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Szumy?Szumy. Były zawsze i są, z rybami to nawet malucha nie widziałem ale spacer udał się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Szumy. Były zawsze i są, z rybami to nawet malucha nie widziałem ale spacer udał się Też tam kilka razy spacerowałem. Pięknie jest, ale życia również w wodzie jakoś nie zaobserwowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Mgła że ... spławika nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Wisłok Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Ballantise 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zdjęcie może fajne, jednak pion w poziomie mi nie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Dzisiaj okonie tylko odprowadzały. Mimo mrozu - 3 i otwartej przestrzeni potęgującej uczucie zimna mega odpocząłem [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zima - 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Lampa była , widoki , cisza , rybki , tlen 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekl Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Spacer nad wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi