Sławomir Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Przypomina mi Drwęce nad którą się wychowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Woda niska, żerowanie słabe, ale spacer zaliczony. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jako wspomnienie chwil i miejsc, kiedy można było podróżować bezkarnie . Rio Manihuales. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Też ten region, ale bardziej kameralnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Mroźny poranek nad łososiową rzeką. Jeszcze nigdy nie miałem tak obmarzniętych przelotek w UK... i to w kwietniu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Coś ocieplenie klimatu ma zadyszkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Coś ocieplenie klimatu ma zadyszkę...No zależy gdzie [emoji3] z niedzieli, 19°C,Morze Północne , Dania Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Kampinoskie klimaty. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Jest klimat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Po uczcie... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dzięki Robert, staram się pokazać to co oczy widzą, ale nie zawsze potrafię to zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Przytulne mieszkanie z widokiem na rzekę... ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Może uda się tam wrócić ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ja po prostu bym tutaj wrócił, jeśli mowa o powrotach O tej samej porze i w takim klimacie. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Drobne nieporozumienie pomiędzy domownikami stawu. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Dawido 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Drobne nieporozumienie pomiędzy domownikami stawu.Atak Szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Ja po prostu bym tutaj wrócił, jeśli mowa o powrotach O tej samej porze i w takim klimacie. Po prostu bajecznie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Kilka słonecznych chwil tej majówki Niestety to tylko kilka godzin. Na szczęście typowo jesienna pogoda nie przeszkadzała ani trochę Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Jeszcze ze dwa tygodnie i będzie można rozpocząć sezon pstrągowy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Maj to czas kropka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 "Mój" ciurek zdjęcie z wczoraj a tak wyglądał w roku ubiegłym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi