Wałaszewski Janusz Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 "Kawałek" mojej ulubionej pstrągowej rzeczki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Latało się kiedys na ryby oj latało - nie "trza"było terenówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngusCK Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Nostalgiczne..... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Wysoka woda na Parsęcie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Zagrodzone starorzecze Bugu Szumin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Zagrodzone starorzecze Bugu Szumin Czy takie działanie jest legalne? Nie powinien być pozostawiony swobodny dostęp do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłosić na Policję lub do właściciela wody. Niech sprawdzą działkę dokąd sięga i po sprawie. Ewent. wymusić ukaranie właściciela płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Przepraszam że to tu wstawiłem te zdjęcie . Kilka lat temu sprzątałem kilka razy ten teren z dzieciakami a teraz kamery , prywatna plaża i grodzenie płotem .Odkupili od chłopów łąki i kombinują z prawem , nawet kamper postawili .To centrum Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego i taki burdel przy wodzie .Ta działka jest w miejscu którym robię zdjęcie i mam wywalone czy chodzę po prywatnym czy po państwowym gruncie mam do dyspozycji teren przy wodzie do spacerowania jako obywatel RP .Jeszcze nie dawno sam bym wywalił ten płotek teraz mi się nie chce szarpać z draniami zdrowia i czasu nie mam . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregORnot Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Ryb nie ma, ale i tak jest pięknie.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Przyroda budzi się do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Piękna rzeczka z pięknymi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 [emoji41] 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Zeszłoroczne niebo łaciate uchwycone upalnym, sierpniowym popołudniem ... ... i następnego dnia rano . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Wisła Wyspy Zawadowskie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Takie trochę z nad wody i lubię chmury Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Takie trochę z nad wody i lubię chmury Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalkazdjęcia fajne , ale co z Januszem? Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Trochę inny klimat zdjęć znad wody.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Faktycznie inny klimat,taki chłodny -jakby zima się zbliżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ładna robota [emoji4]Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 ... tron Króla jeziora... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quent Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Nad Odrą... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Późno popołudniowy spacer nad wodą, niestety bez wędki.Ale na jutro sprzęt już spakowany ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Znad Odry. Okolice Kosarzyna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi