bob74 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) ... to z dzisiejszego spaceru... bardzo owocnego... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Maja 2022 przez bob74 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Dzisiejszy wypad na Nysę Łużycką 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 ... deszczowa sobota... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Ten płaski i łąkowy teren wokół mojego ukochanego ciurka , z pozoru nieciekawy i nudny , przy każdym wieczornym powrocie zachwyca nieodmiennie . Maj to jednak maj . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 ...normalnie błękitna laguna miejscami... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Wielki Błękit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Morze nasze morze bywa spokojne że kamyki można fotografować a bywa i wzburzone. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Jedzie człowiek popływać a tu zonk. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 ... i Zośka, zwana Gołą...[emoji6]Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka... I jeszcze jedna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 ... Klonowica....Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 W drodze nad wodę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na odcinku miejskim też bywa szlachetna rybka ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quent Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Odra na wysokości Bielinka. Dziką plaża - dostęp jedynie z wody. Fajne miejsce na biwak! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Takie tam, stare, mazurskie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zachód słońca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 ...nisko...Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 ... kajakarkom zabrakło wody pod kilem...Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek86 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dunajec wieczór. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Jest z nad wody wasze nieustające zdrowie i dobrych brań 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 ... dobrze, że wiało od południa, niesie gorąc...Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Gdy konar nie płonie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Nie chwaliłem się ale się pochwalę. Moja fotografia trafiła na okładkę SŁ co dla mnie amatora jest szczególnym wyróżnieniem. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Nie chwaliłem się ale się pochwalę. Moja fotografia trafiła na okładkę SŁ co dla mnie amatora jest szczególnym wyróżnieniem. Oj tam... jak jest czym to nawet należy się chwalić.Świetnie uchwyciłeś sedno pstrągowania. Ja się nie dziwię, że zostało to docenione. Gratulacje, piękna fota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Gdzieś nad BugiemWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi