Marek J Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego A tak Orzechówka wyglądała latem IMG_20240810_095003_copy_1836x2448.jpg IMG_20240810_095033_copy_2604x3468.jpgHe he , wiesz ja mam do Orzechowa 20 km i widziałem różne oblicza tego miejsca. Tu np jedna fotka z klifu zaraz obok ujścia i druga z koryta rzeczki, woda pod sam klif. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Wygląda na fajną miejscówkę, niestety morze się trochę rozbujało i nie szło porzucać kijem i nie wiem czy można tam coś trafić. Być może w tym roku ponownie odwiedzę te miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Choinki na lodzie już rozłożone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego (edytowane) Kilka fotek z ostatniego sztormu nad Bałtykiem.Potężna cofka w Ustce ! Pozdrawiam V. Edytowane 1 Marca przez VisniowY 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Kilka fotek z ostatniego sztormu nad Bałtykiem.Potężna cofka w Ustce ! Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca (edytowane) Krótki wypad na PZWBez ryb choć jakieś tam branka były... pewnie mikro okonki EDIT: Gdzie zmieniacie wielkość zdjęć bez strat na jakości??? Edytowane 4 Marca przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Photoshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Piękne te nasze rzeki. Po co to latać nie wiadomo gdzie? Odrahttps://zapodaj.net/plik-CdyAtyl6cF https://zapodaj.net/plik-jN9hgyhkTu Edytowane 5 Kwietnia przez Qh_ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Piękne te nasze rzeki. Po co to latać nie wiadomo gdzie? No i widzisz Marcin, na co Ci ta Szwecja..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Jestem elementem aspołecznym. W Szwecji nie szukałbym widoków ani ryb. Tylko zadupia i odludzia. Ciszy. Cały dzien. Z tym u nas trzeba się oszukać. Albo godziny … jak na zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Było coś o spadaniu troci w morzu w innym temacie ale czy tylko ryby się liczą. Pięknie bywa na plaży a to mgła za cyplem i wydaje się że dalej świat się kończy, słońce chyli się ku zachodowi albo na okrasę łoś wychodzi na szczyt klifu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Ta sama rzeka w różnych miejscach swojego biegu... Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Wczoraj nad moim jeziorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Mälaren 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Krzysiek super zdjęcia .Tylko na ścianę przykleić i oglądać w zimowe wieczory przy czyszczeniu sprzętu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaltg Opublikowano 1 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Gdy tylko opanuje troszeczke forum to wstawie swoje okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca (edytowane) ... z niedzielnego spaceru z Przemkiem. Zdjęcia celowane w ukazanie momentu załadowania zestawu....[emoji16] Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Lipca przez bob74 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca To reklama pracy wędki , czy pozycji rzucającego .?Druga sprawa to ubiór sportowca .'Brak sponsorów na ubraniu uwidacznia że jest amatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Cyknięte przy porannym boleniowaniu Edytowane 19 Sierpnia przez robbertzam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Byliśmy z synem na biwaku na Odrze. Pobudka 5 rano. Poleciał od razu na główkę. Ja parząc kawę zobaczyłem jak pięknie unoszą się mgły. Partę chwil później już ich nie było... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Uwiecznienie scenerii , gdzie mgła jest wszechobecna to zawsze magia... Edytowane 20 Sierpnia przez maniak 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia ...wieczory 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Nad Sanem wstaje nowy dzień 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi