Esox1999 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zielono mi Najpiękniejsza rzeczka !! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Czyje to "oko" w lewej górnej ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Oko Szanownego Pana Prezesa Dopinguje żebym nic nie złowił :D No i tak się stało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zielono mi Najpiękniejsza rzeczka !!---------Znaczy się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nideczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Podobno jak z horroru .... Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Kogut Fishing 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Moj kol.na rybach.Juz mamy trzy wypady zaliczone.Oboje sobie nie przeszkadzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Szkoda że ma (-cie) pod górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Dawno mnie tu nie było .2 pierwsze to "4 pory roku",było wszystko a na zachodzie słońca aż gały bolały 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Pierwsze zdjęcie zdecydowanie mój faworyt Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Czekałem do ostatniej chwili aż mnie nakryje ,a potem spi...em ile koni w motorze,takiej nawałnicy nie widziałem dawno Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Sebalos 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Też tak miałem ostatnio jak stałem po klejnoty w Bugu Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Seba, gratuluję Mocne, "soczyste" kadry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Pobyt nad łowiskiem Gacki ....świętokrzyskie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Moje Niebo ... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jessssuuuuu!!!!Gdzie Ty mieszkasz? W raju? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Bywają dni , że takie wrażenie odnoszę . Nie za często , ale bywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Super! 4 zdjęcie jest genialne. Gratuluję :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 1 Września 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 zachód na mazurskim jeziorkiem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Rzeka Bug... Rzut kamieniem od Białorusi... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Może nie rzucaj, coby coś innego w odpowiedzi nie przyleciało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Za mną dwie weekendowe dwudniówki , które z racji porażających upałów zaczynałem jeszcze po ciemku płynąc na łowisko . Sandaczyki nie dopisały , szczupaczki wręcz przeciwnie . Ale to , co działo się o świcie , biło na głowę wszystko . Tak się zastanawiam , ilu to moich znajomych i przyjaciół , którzy z politowaniem kreśląc dyskretnie kółka na czole wysłuchują moich opowieści jak to było fantastycznie , jakie to cuda złowiłem i wypuściłem ( to już zupełnie niepojęte ) , tak naprawdę wie co się dzieje o tej magicznej porze ? A mają to w zasięgu ręki , nieświadomi zupełnie co tracą ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 3-cie najlepsze. Takie ... skute lodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi