ptr Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 ... zdjęcie z baaaardzo mocnym, szarym filtrem połówkowym? Dodatkowo założonym odwrotnie... [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Że taka kicha to na kompie widzę , w telefonie troszkę lepiej to wyglądało. Przepraszam ,więcej się nie powtórzy . Utopiłem telefon i kupiłem jak widać cokolwiek , do zdjęć się nie nada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Rybki dziś nie współpracowały. Trzy pistoleciki i trzy okonki, dlatego podziwiałem przyrodę ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) I clou programu Teraz wiem skąd te wszystkie obrazki na zaproszeniach Wybaczcie jakość, ale to i tak fart, że zdążyłem Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez SlawekNikt 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Wczorajsze wędkarskie wędrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Fajne ... czegoś takiego jeszcze nie widziałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 fotobukiet 500 PLUS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Wczorajsze wędkarskie wędrówki. Nie wyszły ci najlepiej... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Kawałek Łupawy Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez popper 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Parę fotek kompaktem z dzisiaj 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ależ klimacik - ekstra ! Też mam kompakt i takie nie wychodzą kurczę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Kompakt tylko rejestruje ... fotografik robi zdjęcia (po za tym kompakt kompaktowi nie równy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wiem Robert i ta gorzka prawda powstrzymuje mnie od kupienia lepszego sprzętu - szkoda kasy po prostu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Gwarantuję ci, że kompakt, który nie jest totalną "debil kamerą" z możliwością fotografowanie nie tyko w automacie ... daje sporo możliwości. Niestety do tego trzeba przynajmniej liznąć ciutkę wiedzy o podstawach i zasadach fotografii: zakres głębi ostrości, balans bieli, zależności czasu i przysłony , metody pomiaru ostrości i ekspozycji, zasada "złotego podziału" przy kompozycji kadru ... i inne takie tam i jest OK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wszystkie foty poza pierwszą z automatu. Pierwsza na manualu tylko po to, by wydłużyć czas naświetlenia. Każda obowiązkowo lekko podciągnięta z kontrastu, ostrości i barwy w najprostszym programie graficznym. Ot cała filozofia dobrego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 To nie "ot cała filozofia" tylko świadomość tego co i poco się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Gwarantuję ci, że kompakt, który nie jest totalną "debil kamerą" z możliwością fotografowanie nie tyko w automacie ... daje sporo możliwości. Niestety do tego trzeba przynajmniej liznąć ciutkę wiedzy o podstawach i zasadach fotografii: zakres głębi ostrości, balans bieli, zależności czasu i przysłony , metody pomiaru ostrości i ekspozycji, zasada "złotego podziału" przy kompozycji kadru ... i inne takie tam i jest OK Wiem , rozumiem , o tym pisałem właśnie . Ale z wielką przyjemnością zaglądam do działu "foto" i podziwiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wiem , rozumiem , o tym pisałem właśnie . Ale z wielką przyjemnością zaglądam do działu "foto" i podziwiam .Wszystkim, którzy chcą poważniej i świadomie rozpocząć przygodę z fotografią polecam tę książkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 czapla.jpg Kolorki ma modne, takie .... Simms-owe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Mam nadzieję, że się rozumiemy ... że okładka jest tylko informacją dla poszukujących a ważne jest to co w środku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 t Mam nadzieję, że się rozumiemy ... że okładka jest tylko informacją dla poszukujących a ważne jest to co w środku? Zgadzam się polecam również inne książki np Sekrety Fotografii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Książkę, którą pokazałem, polecam na prawdę tym, którzy "chcieli by a nie wiedzą jak?". Omawiane są w niej wszystkie podstawowe zagadnienia, zasady i pojęcia fotograficzne, wyjaśniając je po kolei, jeden temat na jednej stronie. Krótko węzłowato a najważniejsze, że prawidłowo i zrozumiałym językiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam,chciałbym pokazać jedne z moich pierwszych wypocin lustrzanką. Do ideału mi daleko, ale będę się uczył Na foto kawałek granicznego Bugu:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Co to za aparat/obiektyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi