SlawekNikt Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Stołeczna zorza... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Jak sprzętowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 To co pod ręką ASUS ZenFone 3 Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 To co pod ręką ASUS ZenFone 3 Max Tak sądziłem, że kalkulatorowo jednakże chciałem się upewnić. Ja również z kalkulatora cosik tam pykam bo tachać jeszcze aparat i rzecz jasna uważać na niego to już ponad moje siły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Miałem i lustro ale obecnie mam podpiętą stałkę 50mm więc dużo bym nie zdziałał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Przedpołudnie ... popołudnie ... wieczór ... i zmierzch . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Zdjęcia nie oddają tego co działo się pod nogami [emoji7] bajeczne widoki i setki ryb! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 a gdzież to tak bajecznie? bo chyba nie na Lubelszczyźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 No niestety, ani nie Lubelszczyzna ani nie wody PZW :D Takie wody to Chorwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Marcin pewnie na Plitvice dotarł . Jak zobaczyłem ten widok , od razu wiedziałem że to Cro ... Edytowane 26 Września 2017 przez malinabar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Był taki wieczór w zeszłym tygodniu . Tuż po ulewach . I zanim zaczęło lać ponownie . Pięknie było , choć nie wydarzyło się absolutnie nic ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Sandaczowy wschód słońca. Słońce dopisało, sandacze już niestety nie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ale kaczke ze soba z Polski przywiozles???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Edytowane 2 Października 2017 przez bociekgc8 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 ... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 ... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaMost rzyga tęczą Piękne zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Różnie bywało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171014/84b00e8652f519369d504580bdccbb84.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Małyń Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cały dzień piękna pogoda i rybki wiec dzień udany [emoji16] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 No lepiej nie mogłeś trafić super zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Robione przez moją dziewczynę aparatem w telefonie gdyby był sprzęt w którym można pogmerac i czas na obróbkę to zdjęcie było by jeszcze piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Tym razem nie rzecznie, tylko "morsko" - tym razem zdjęcia znad wielkiej wody:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Bajeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dziękować mam ich trochę, zrobionych przy okazji wypadu na "morskie" sandacze, ale tematycznie nie są zbyt wędkarskie to dużo nie dodawałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi