Tabor Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 U mnie za dawnych czasów jak wiosną Osownica wylewała całe połacie łąk tak wyglądały .Teraz w dołkach żółto . Szkoda .Super zdjęcia dla potomnych bogunow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 W tym roku kaczeńce mają wyjątkowo dobre warunki, bo stan wody na Narwi od końca stycznia dosyć wysoki. Woda na łąkach utrzymuje się od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Odra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Wędkarstwo jest piękne !!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Pstrągowo [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Para żmij o jakże odmiennej pigmentacji w miłosnych uniesieniach. Ta wiosna jest sporo opóźniona w kwietniu powinny takie imprezy się odbywać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Może to nie para i nie w miłosnym. Jedynie się wygrzewają … sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Może to nie para i nie w miłosnym. Jedynie się wygrzewają … sąsiedzi. Zdjęcie już tego nie oddaje ale zanim wyjąłem telefon z woderów To ich pozycja uległa zmianie przed zdjęciem ich ciała były poskręcane szczególnie w części ogonowej. Choć ręki nie dam za trawę pod nimi nie robiłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Z ostatniego wypadu za kleniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Pozdrawiam z plaży Reykjavik ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Jeśli to plaża ? Gdzie plażowiczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Bywa, nad rzeką, w północnej części kraju pomiędzy Odrą a Bugiem. ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Nysa Łużycka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Przy okazji wczorajszych połowów. Bez szału, kilka okoni 20+ wpadło. Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Nie wiedziałem na czym się skupić. Na pięknym wschodzie słońca, czy na łowieniu...Wyszło na to, że nic nie złowiłem.Narew okolice Nowogrodu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Krótki, niedzielny wypad 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 FoH Krzysiek . Zdjęcie bajeczne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Volcano Reykjavik, znad wody ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 To i ja coś mam???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi