Gość Kwinto Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 A gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 "A gdzie?"------------Wisłoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 @Kwinto, łowiliśmy tam @trout master - nie Wisłoka, ale widoki i charakter taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 No wlasnie, tak tez sobie myslalem. Moze niedlugo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Prosto z nad Bugu :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Ah, Bug....... Byłem nad nim kilka razy we Włodawie w lipcu zeszłego roku, wspomnień czar, niewędkarskich. )) Ale bolenie goniły. U mnie świeża historia ze szczupakiem nierozłączkiem, odprowadził kompana i czekał cierpliwie na jego powrót. Edytowane 14 Maja 2016 przez Dawido 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 The brothers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zaległe Burzańskie klimaty :-) Po zrobieniu 2 fotki dopiero w domu zorientowałem się że to nie były krowy :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Lecę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tomek możesz zdradzić co to za skrzyneczka?? Szukam coć podobnego na łódkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jasne ze mogę. Super sprawa .. curver totem... w różnych rozmiarach . Ta jest 60 L... można kupić w leroy Merlin lub allegro.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 http://m.leroymerlin.pl/warsztat/organizacja-warsztatu/skrzynki-i-torby-narzedziowe/pojemnik-totem-191522-curver,p156632,l2235.html To masz link do takiego jak mój ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 http://m.leroymerlin.pl/warsztat/organizacja-warsztatu/skrzynki-i-torby-narzedziowe/pojemnik-totem-191522-curver,p156632,l2235.html To masz link do takiego jak mój ... Dzięki śliczne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Lecę A "skrzydełka" gdzie?!?!?!?!?!!!!!!Chcesz żeby zostało po Tobie tylko wspomnienie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Prawie jak w lesie deszczowym. Piękna miejscówa, drzewa/patyki... tylko gdzie te wyniki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dzisiejsza niespodzianka spotkana na kleksach nie znam się na żółwiach ale to chyba żółtolicy, a więc gatunek obcy.. mimo wszystko czuł się wyjątkowo "jak u siebie" Podszedłem za blisko i dał nura do wody, ale jak wracałem tą samą drogą to opalał się znowu, tylko z innej strony 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Też miałem takie przedziwne spotkanie w tym roku . Łowiłem poniżej ujścia kanału prowadzącego m.in. do miejscowej oczyszczalni ścieków . Woda byłe lekko podniesiona , uciąg fajny , taki kleniowy , co nieczęsto się u nas zdarza i nagle kątem oka widzę COŚ . Płynie sobie w pozycji pionowej kiwając się jak korek , ale rusza się jakoś tak żywo . Wprawdzie wiem , że widzę żółwia ale obrazek jest tak irracjonalny , że jakoś tak nie za bardzo mogę to zaakceptować . Ale to ewidentnie był żółw . Czerwone plamy w okolicach głowy wskazywały na czerwonolicego , inwazyjnego jegomościa . No chyba , że był to jakiś inny egzotyczny uciekinier hodowlany wyrzucony przez jakiegoś niefrasobliwego , domorosłego herpetologa ... Zdjęcia niestety nie zdążyłem zrobić . A swoją drogą to cholera wie , jak takie przypadkowe introdukcje mogą wpłynąć na lokalne ekosystemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W rzeczy samej, dość irracjonalny obrazek osobnik którego ja widziałem długo wydawał się niezbyt zaniepokojony moją obecnością, także mogłem śmiało robić mu zdjęcia. W miarę jak zbliżałem się coraz bardziej najpierw zmienił pozycję na wyrażającą gotowość, a dopiero kiedy byłem bardzo blisko dał nurka.. Trochę się rozczarowałem kiedy miałem pewność że to nie błotny, ale i tak widok tego mega sympatycznego zwierza wywołał uśmiech na twarzy. Na tej samej rzece również mój tata widział kilka lat temu żółwika, ale także nie był to nasz gatunek rodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wolę żabkę niż te żółwie.Panowie na prawdę nie ma się czym radować widząc tego intruza. U nas na szczęście chłopaki z uniwersytetu przyrodniczego robią robotę i odławiają je na potęgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 ...gdzieś na Bałtyku... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 ...gdzieś na Bałtyku... Uuuuuuuuuhhhhhhhhh!!!!!!! Ślicznie. ARMAGEDON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) To jest armagedon.. ...dodam że nie ma tu retuszu. Edytowane 30 Maja 2016 przez Sebalos 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 U mnie podobnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi