godski Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Mam na oku pewną kurteczkę w Holandii.Problem w tym, że wisi już w necie kilka lat. Czy ktoś mógłby zadzwonić do tego sklepu i upewnić się że sklep i kurtka istnieją.Moja znajomość angielskiego w mowie jest taka sobie. A i holenderski może się przydać. Linka z wiadomych względów na priv wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Mam na oku pewną kurteczkę w Holandii.Problem w tym, że wisi już w necie kilka lat. Czy ktoś mógłby zadzwonić do tego sklepu i upewnić się że sklep i kurtka istnieją.Moja znajomość angielskiego w mowie jest taka sobie. A i holenderski może się przydać. Linka z wiadomych względów na priv wyślę.Już jak ktoś się odezwie pod tym nr to powinno rokować nadzieje Po angielsku dawno nie gadałem z holendrem, mają śmieszniejszy chyba akcent niż polski englisz dla anglików Większość znała angielski chyba, że akurat nie zna wtedy po flamandzkim bełkocie się poznam i przynajmniej przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Znaja angielski bo lapia jukejowa tv bez problemu Daleko nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Daj namiar mam tam rodzinke i w sobote jada do polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dziękuję za chęć pomocy. Kolega @deejabialy juz załatwił temat za co mu publicznie dziękuję. Chodziło o kurteczkę Dozer 2 XXL za 99 EUR. Niestety już niedostępna. http://www.bftshop.nl/Geoff-Anderson-Dozer-2-Jack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Adam jest nieoceniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nieskromnie napiszę, że jestem ambasadorem jb.pl na terenie NL ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dla mnie na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dobrze wiedzieć Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi