Myku87 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam.Jakie macie doświadczenia w połowie na Slidera 5cm ?Co wam udaje sie skusić na ten wabik, w jakich miejscach i w jakich warunkach? Warto zakupić ten wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 To bardzo dobry jerk na nasze rodzime kabany.Również okonie nim nie gardzą.Łatwo nim łowić nawet zwykłym kijem z kołowrotkiem.Dobry do nauki przed większymi modelami.Do obławiania płytkich łąk podwodnych,przybrzeżnych trzcin,wszelkich wypłyceń gdzie większa przynęta narobi za dużo hałasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ja uzywam go z sukcesami na egzotycznych lowiskach i sprawdza sie na koralowych rybach. Zaleta 5 jak i 6 jest to, ze mimo niewielkich rozmiarow dobrze wspolpracuja nawet z ciezszym zestawem castingowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jutro sprawdzę, czy nad Bobrem będzie chwytliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku87 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czekamy na sprawozdanie jak sie spisywała piątka S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czekamy na sprawozdanie jak sie spisywała piątka S Wolały obrotówkę i cykadkę SS Taka pora.Gorzej, że plaga kajakarzy się szerzy. Bracia Czescy są wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 a u mnie ostatnio calkiem ladnie (tuz przed burza) wychodzily do nich klexy i to na zupelnie nie mojej wodzie - bo pod 100lica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ostatnio to moja ulubiona przynęta. Okonie interesują się sliderkiem ale tylko odprowadzają go pod łódkę. Szczupaczki już lepiej bo zagryzają tylko te z przedziału małe lub średnie. Bardzo fajnie lata i nie ogłusza ryb przy lądowaniu Na wiosnę kolega połowił na nie pstrągi, może coś w tym być bo przytrzymany slider w nurcie bardzo ostro zamiata, a wiosną moje pstrągi tego właśnie potrzebowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi