Rheinangler Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Apropos szkła,- pojawiła się nowa firma ze szkłem "Kuzyni" i jest na mudholu Oferta wygląda interesująco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Apropos szkła,- pojawiła się nowa firma ze szkłem "Kuzyni" i jest na mudholu Oferta wygląda interesująco To moze jakis osobny watek dla nich Troche na temat tej firmyhttp://www.sportfishingmag.com/blogs/pacific-currents/cousins-tackle-strong-background-lofty-goalshttp://www.boats.com/on-the-water/fishing-friday-new-fishing-gear-from-cousins/http://www.cousinstackle.com Edytowane 14 Października 2015 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 No Arku !Ci Kuzyni to chyba trzeba bedzie to sprawdzic... Moze niekoniecznie "szklanki". Ale sa konstrukcje, ktore na papierze wywoluja zainteresowanie najbardziej zmanierowanych http://www.mudhole.com/Rod-Building/T-300-Graphite-Bass-Freshwater SP703 ? Co to jest za dolnik ? czuje ze to moze byc wedka GUMOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ten Kuzyn SP703 cos mi pachnie batsonowskim XP841... RX8-IM8, 10 lb i tu i tu, kuzyn 0,34 butt, batson 0,36. Kuzyn tip 5, batson 4,5 blisko, jedyne i wazene ze kuzyn dwuczeciowy a batson jedno, na batsonie mam zmontowany spinn - uprzedajac... nieoblowiony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ciekawa ofertaWarto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ten Kuzyn SP703 cos mi pachnie batsonowskim XP841... RX8-IM8, 10 lb i tu i tu, kuzyn 0,34 butt, batson 0,36. Kuzyn tip 5, batson 4,5 blisko, jedyne i wazene ze kuzyn dwuczeciowy a batson jedno, na batsonie mam zmontowany spinn - uprzedajac... nieoblowiony... No to szybko mnie wyleczyles z kolejnego zakupu...biorac pod uwage fakt ze ten XP841 czeka na mnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kupuj Guzu, jednak roznic troche jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kupuj Guzu, jednak roznic troche jest Kupuj kupuj...ile wedek moge miec na pstragi ? Na razie NIE kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jedna mniej, czy jedna wiecej duzej roznicy nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A tego xp841 masz przyszykowanego na pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kupuj Guzu, jednak roznic troche jest życiorysy założycieli firmy nie wskazują żeby mieli oni cokolwiek wspólnego z Batsonem.... również siedziba firmy jest "ździebko" dalej na południe... pachnie Seekerem bardziej ew Shikari https://www.linkedin.com/pub/wade-cunningham/3b/623/a6b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Oferta S&S jakoś tak właśnie z Shikari i ATC Boba Loomisa się kojarzy ... Edytowane 15 Października 2015 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 życiorysy założycieli firmy nie wskazują żeby mieli oni cokolwiek wspólnego z Batsonem.... również siedziba firmy jest "ździebko" dalej na południe... pachnie Seekerem bardziej ew Shikari https://www.linkedin.com/pub/wade-cunningham/3b/623/a6b Dla mnie tez jakos to nie wyglada na kopie Batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jeśli mnie pamięć nie myli to są blanki projektowane przez człowieka który zaprojektował pierwsze wersje tak poszukiwanych SP 703 i SP 754. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jeśli mnie pamięć nie myli to są blanki projektowane przez człowieka który zaprojektował pierwsze wersje tak poszukiwanych SP 703 i SP 754. A to bardzo ciekawa informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Postaram się ją dziś sprawdzić, żeby nie pisać pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A tego xp841 masz przyszykowanego na pstrągi?Jeszcze nie.ale na 2016 bedzie zwarty i gotowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Rozmawiałem kilka dni temu z panem Kawalcem na temat tych blanków i to faktycznie jeden z twórców starego Seekera produkuje te blanki. Co więcej to podobno BRC ma już dostawy w drodze bo zostało dystrybutorem "kuzynów". To info właśnie z pracowni Kawalec. I w lubelskiej pracowni ma być też full wybór tych blanków. Obok blanków SUZUKI to kolejna nowość być ma u pana Kawalca. Edytowane 15 Października 2015 przez pwizer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Oto jak powstają ''seryjne'' kijki tej firmy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ten będzie pierwszy http://www.mudhole.com/Cousins-Fiberglass-Steelhead-Blank-ESH-904 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Powazny zawodnik nadchodzi. Ciekawe jak sie sprawdzi w walce. Mialem tez wziac cos od kuzynow na próbę. Ale dzieki czujności Kolegi załapałem sie na wyprzedaż perelek spod znaku Lamiglasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 To prawda Daniel, że wyprzedaż-owa oferta blanków Lamiego kusi. Za "chwilę" będą z tęsknota poszukiwane i trafią pod szyld takich się już nie robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Powazny zawodnik nadchodzi.Ciekawe jak sie sprawdzi w walce. Mialem tez wziac cos od kuzynow na próbę.Ale dzieki czujności Kolegi załapałem sie na wyprzedaż perelek spod znaku Lamiglasa Miałem już "przyjemność" łowić takim Seekeram 9" do 35g - narzędzie wspaniałe, sandacze wyjeżdżały nawet po powąchaniu gumy... Niestety oprócz takich fajnych wspomnień, wspominam także ostry ból pod łopatką po całodniowym łowieniu tym mieczem teutońskim...Tak też może być i tym razem ale nie musi i taką mam nadzieję...Jeśli okaże się kopią swojego poprzednika, to jest jeszcze taki sam ale 8"6' a ten w poprzedniej odsłonie był świetnie zbalansowany Edytowane 14 Listopada 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Coś na polską dystrybucję nie bardzo można na razie liczyć,- bo Kuzyni jakoś się nie kwapią ani z informacjami ani z dostawami.Mudhole także na razie tylko przyjmują zamówienia i kasę (wiadomość z drugiej ręki) nie koniecznie prawdziwa...Dlatego mam pytanie do Was,- zamówił już ktoś coś z oferty Cousins ? Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Mam akurat jednego szklaka w trakcie budowy.Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi