Rheinangler Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Masz szklaka Wojtku od Kuzynów czy innego?Jaka długość, jaki balans?Wiesz może czy to szkło to e-glass czy s-glass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Model CESP790 E glass 7'9'' 6lb. Wyglądem i pracą bardzo przypomina stare dobre Seekery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dzięki Wojtek to pozwala z dużym prawdopodobieństwem domniemywać, że jednak e-glass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja też miałem w łapie szklaka, dowiem się jaki to model.Kumpel zamówił i za tydzień był, więc z tym zbieraniem kasy i zamówień to chyba lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Super Tomek, będę wdzięczny za info a co do plotek,- no widać, że na zasadzie, jedna pani - drugiej pani to prawie zawsze lipa jest....Pytałem Irka Matuszewskiego i opowiadał mi, że Kuzyni nie bardzo się spieszą nawet z odpowiedziami na maile a co dopiero z wysyłką zamówionych blanków....Za to z BRC dostałem konkretną odpowiedź,- że na początek 2016 roku będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Za to z BRC dostałem konkretną odpowiedź,- że na początek 2016 roku będą Kusi jakiegos krotkiego szklaczka uzbroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam. Wojtek Pstragman właśnie zbroi dla mnie wspomnianego Kuzyna. Był rzeczywiście problem z zamówieniem, na zasadzie wyczerpania tego modelu i 3 tygodniowego opóźnienia na czas doprodukowania... Takie było wyjaśnienie Mudhole'a... Co do blanku to Wojtkowi się podoba, ja się nie znam bo to pierwszy szklak co trzymałem w ręce ale wędka chyba będzie z tego zacna ☺ Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Czy te blanki są już dostępne w sprzedaży u kogoś w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Czy te blanki są już dostępne w sprzedaży u kogoś w PL?Żeby oszczędzić moderatorowi przeszczepiania wpisów,- czysta wazelina z wątku do wątku odpowiem Ci Tomku tutaj.Warto wziąć pod uwagę z tego co Ci po głowie chodzi te:http://www.mudhole.com/Cousins-Fiberglass-Trout-Spinning-Blank-ESP-703http://www.mudhole.com/Cousins-Fiberglass-Trout-Spinning-Blank-ESP-652 652 powinien mieć minimalnie większą moc od 700-ki.703 powinien mieć odczuwalnie większą moc od 700-kiDolny realny zakres cw według moich doświadczeń ze szkłem tego typu we wspomnianych kijach powinien być bardzo zbliżony PsWeź poprawkę na to, że nie miałem tych blanków w ręku więc nie mogę, choć wszystko na to wskazuje być 100% pewny, że to jest to samo co stary czarny Seeker.Pisze to z premedytacją, bo już raz się napaliłem i polecałem zielone Seekery a niestety duża część z nich to zwykle buble... Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Rheinangler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No wlasnie Arek, Twoja oferta odkupienia 754 ciagle aktualna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No wlasnie Arek, Twoja oferta odkupienia 754 ciagle aktualna ? Słowo raz dane obowiązuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 O kurcze, pamiętasz no no ... ale oszczędzę Cię, bo z zielonej 703-ki jestem tak zadowolony że nawet kupiłem drugą "na zapas". A i Kuzyna 703 też chętnie obmacam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wczoraj mailowałem z Robertem z BRC to potwierdził mi, że ok.połowy stycznia będzie miał te blanki. Ceny szklaków tych które mnie interesują ok. 400-450 PLN Podobno Z. Kawalec też będzie je miał. Poczekamy i zobaczymy jak to wygląda w praktyce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-COUSIN-Fiberglass-Trout-Spinning-/1003 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-COUSIN-Fiberglass-Trout-Spinning-/1003 To znajac zycie, bedziesz Arek jednym z pierwszych osob lowiacych na te blanki Wiec czakamy na opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Szykujemy się ze Zbyszkiem @krokopem do przetestowania dwóch dłuższych modeli, które pewnie się w PL nie spopularyzują (8"9' 12lb- ja i 9"-17lb Zbyszek) ale ciekawi mnie bardzo jak się będą miały do tego co mam w pamięci po długich Seekerach,- zresztą pisałem już o tym więc się nie będę powtarzał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Z tych krotkich szklakow nic nie bedziesz bral? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Mam czarne Seekery,- więc na razie nie, jak się upewnię co do materiału i jakości tych blanków to pewnie wezmę na zapas 703-kę i 704 Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Rheinangler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-COUSIN-Fiberglass-Trout-Spinning-/1003Arek, które blanki bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Kurcze, dopiero zauważyłem :-) Zamówiłeś już je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 tego co ja zamówiłem, nie ma na stronie BRC i nie wiadomo czy warto żeby był zobaczymy jak połowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 tego co ja zamówiłem, nie ma na stronie BRC i nie wiadomo czy warto żeby był zobaczymy jak połowię A wiesz może na ile producent daje gwarancję na te blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sslonio może napisz do BRC ile jest gwarancji i w jaki sposób jest realizowana to będziesz wiedział co i jak od sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sslonio może napisz do BRC ile jest gwarancji i w jaki sposób jest realizowana to będziesz wiedział co i jak od sprzedawcy.Już to zrobiłem. Czekam na info z BRC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Na stronie Kuzynów jest już co nieco o materiałach użytych w ich wyrobach,- katalog str 36.Jeśli dobrze zrozumiałem (mój angielski jest tragiczny) to szklaki są z e-glasu ale jakoś tak przetworzonego, że są jak s-glasy pod ich oryginalną nazwą smoth glas....A może ktoś z biegłym angielskim by to rozszyfrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi