kacziega Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Wyprzedaz w FC blankow cousins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Wyprzedaz w FC blankow cousinsTylko grafit, szkła nie ma ani jednej sztuki (jak na chwilę obecną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacziega Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 No wlasnie ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ze szklaków były i tak tylko 2 modele ESP730 oraz ESP790 więc szału nie było :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A ze strony BRC zniknęły,- o co chodzi???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A ze strony BRC zniknęły,- o co chodzi????????Chyba zajumali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A ze strony BRC zniknęły,- o co chodzi???????? Albo zrezygnowali, albo robia update strony. Ciekawe jak ta sytuacja z Kuzynami rozwinie sie na naszym rynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Bardzo dziwne to wszystko w FC wyprzedaż totalna bez gwarancji zaraz po dostawie a w BRC już miały być i nagle zniknęły...Jak długo obserwuję rynek RB, to takiego czegoś jeszcze nie widziałem ale pewnie jeszcze za mało widziałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wiadomość z wczoraj,- paczka jest w drodze tzn opuściła już USA i "jedzie" do BRC pewnie jeszcze z tydzień i jazda Ja także dostałem info z BRC,- blanki są na cle. Co prawda przyszły tydzień to początek lutego a nie z "początkiem stycznia" ale z tzw "dostawami" to jak z wizytą informatyka,- 20 razy przekładana a na koniec spóźnienie 3 godziny Spokojnie, może celnicy muszą się jeszcze uwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Spokojnie, może celnicy muszą się jeszcze uwinąć Może emigranci dorwali pakę i zbroją co nie co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 A może ktoś sobie z klientów jaja robi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Z czasem dowiemy się co się na prawdę wydarzyło...Szkoda, że nie wszystko poszło tak jak sobie to wyobrażałem ale chyba na razie trzeba sobie dać na wstrzymanie,- ja przynajmniej tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Chyba było update strony bo są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Czy coś się ruszyło z tematem, czy dalej na celnym?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Tak ruszyło się, SĄ Mój dotarł już do pracowni w Lublinie i otrzymałem krótką i treściwą informację od Zbyszka.Blank szybki waga 116g ale dobrze zbalansowany no to działamy Edytowane 22 Marca 2016 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Mój też już dotarł do Rzeszowa ale nie mam na razie danych dotyczących wagi i akcji blanku. Jak go pomacam to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Dzisiaj już doszedł mój szklaczek ESH 854 i wrażenia troszkę mieszane bo stwierdziłem że firma ma kłopoty z mierzeniem średnic. Według specyfikacji blank powinien mieć na dole Butt Diameter: 0,8 po przeliczeniu 20,32 mm niestety ma 21,5 mm . Dobrze chociaż że szczyt się zgadza . Waga hmmm ...146 g to trochę dużo jak na 8'6" ft i 17 lb ale da się żyć .Balans w miarę więc nie powinno być źle .Ugięcie to bezsprzecznie jego największa zaleta .Piękne szczytowe i postępujące płynnie wraz ze wzrostem siły . Szybkość jak na szklaka kosmiczna w porównaniu do węgla raczej skromna . Zobaczymy co z niego wyjdzie .Postanowiłem go zrobić bardzo ekonomicznie bo gabaryty raczej nie pozwalają zaszaleć Rozebrałem już stary teleskopowy podbierak aby sobie zrobić .... rozwiertak do rękojeści ostatnie 20 cm szczytu trochę ucieka ale i tak szczęście że ucieka po linii kręgosłupa więc nie będzie to widoczne .Szklaki ponoć tak mają więc się nie gniewam Edytowane 29 Marca 2016 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Są te wasze KUZYNY , bo macałem je przed świętami . Wprawdzie nie wiem co komu i dla kogo i czy wszystkie , ale SĄ !!!. . PS: Szklaczki to nie moja bajka, ale spodobał mi się za to KUZYNEK z węgla i to tego naj naj . Fajny pod okonie będzie z tego patyk do ukręcenia. Mocny dolniczek i poddająca się, miękka szczytóweczka. Ktoś kto lubi dłubać plemnikami oraz mikrobami będzie miał uciechę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dzisiaj już doszedł mój szklaczek ESH 854 i wrażenia troszkę mieszane bo stwierdziłem że firma ma kłopoty z mierzeniem średnic. Według specyfikacji blank powinien mieć na dole Butt Diameter: 0,8 po przeliczeniu 20,32 mm niestety ma 21,5 mm . Dobrze chociaż że szczyt się zgadza . Waga hmmm ...146 g to trochę dużo jak na 8'6" ft i 17 lb ale da się żyć .Balans w miarę więc nie powinno być źle .Ugięcie to bezsprzecznie jego największa zaleta .Piękne szczytowe i postępujące płynnie wraz ze wzrostem siły . Szybkość jak na szklaka kosmiczna w porównaniu do węgla raczej skromna . Zobaczymy co z niego wyjdzie .Postanowiłem go zrobić bardzo ekonomicznie bo gabaryty raczej nie pozwalają zaszaleć Rozebrałem już stary teleskopowy podbierak aby sobie zrobić .... rozwiertak do rękojeści ostatnie 20 cm szczytu trochę ucieka ale i tak szczęście że ucieka po linii kręgosłupa więc nie będzie to widoczne .Szklaki ponoć tak mają więc się nie gniewam Artur, pod jakie lowienie/ryby robisz tego szklaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Artur, pod jakie lowienie/ryby robisz tego szklaczka?Spodziewam się połowić sandacze na DSa , Carolina Rig oraz Texas Rig i oczywiście dorsz na Texas Rig . Widzę duży potencjał jeżeli chodzi o trola Troć ,Seelachs i Dorsz na woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 no to masz swojego pytona Artur cieszę się i mam nadzieję a raczej wiem, że jak go choć troszkę polubisz to będzie Ci płatał wiele miłych niespodzianek Co do niezgodności podawanych wymiarów,- hmm zawsze tak było - ze starymi Seekerami również, ale jakbyś widział niektóre krzywizny starych czarnych Seekerów to byś powiedział równiutki ten kuzynek a zdarzały się mocne C i S-ki także a co do kolorów to jak się mexowi wsadziło od szaro-czarnego przez brązowo-czarne aż po czarne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Są te wasze KUZYNY , bo macałem je przed świętami . Wprawdzie nie wiem co komu i dla kogo i czy wszystkie , ale SĄ !!!. . PS: Szklaczki to nie moja bajka, ale spodobał mi się za to KUZYNEK z węgla i to tego naj naj . Fajny pod okonie będzie z tego patyk do ukręcenia. Mocny dolniczek i poddająca się, miękka szczytóweczka. Ktoś kto lubi dłubać plemnikami oraz mikrobami będzie miał uciechę .napisz coś więcej o tej witce do mikrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) http://www.cousinstackle.com/blog1/wp-content/themes/interface-pro-child/product.html?series=COUSINS%20T-300%20GRAPHITE%20SERIES&model=SSP%20750&lengthx=7%20ft.%206%20in.&linesize=2%20-%206&price=$146.25%20&pieces=2&lureweight=1%2F32%20-%203%2F16&action=Fast&power=XX-Ultra-Lt. Bardzo miękka/delikatna szczytówka pozwalająca nawet niezdecydowanej i ospałej rybie zassać przynętę , bardzo czuła , pokaże każde pstryknięcie , ale na tyle szybka by błyskawicznie zareagować i zaciąć. Dolnik zaś na tyle mocny i wytrzymał ,aby dawał gwarancję szybkiego i zdecydowanego holu .Kijek dwuczęściowy, nie wklejka. Bardzo lekki ,ale wygląda solidnie zbudowany jak na UL. Pod małymi rybkami pracuje częścią szczytową i potrzeba troszkę więcej ,aby obudzić dolnik. Z wyglądu i budowy ,na pierwszy rzut oka przypomina niektóre MATAGI. Edytowane 29 Marca 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ja jutro będę w pracowni Kawalec więc zobaczę w końcu te szklane blanki chociaż tego na, którego najbardziej się nastawiałem, czyli ESP652 niestety nie ma :-( ale może jakimś innym uda się go zastąpić. Pan Zbigniew bardzo pozytywne wypowiada się na ich temat :-) pomacamy, zobaczymy i może coś ukręcimy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Tomku,- ponieważ szklani Kuzyni są nieco sztywniejsi niż analogiczne modele w czarnym Seekerze może wato popatrzeć na 702-kę wówczas efekt obsługi tego kija będzie bardzo podobny do 652 w wersji "Seeker" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi