admin Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Z wielkim zapałem śledzę kolejne odcinki. Ten związany z wędkarstwem: http://www.tvp.pl/styl-zycia/podroze/boso-przez-swiat/wideo/ na-ryby/554707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jakiś magister tak zaprojektował stronę TVP, że filmy nie działają na Mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Działają - ja mam 10.5.8 OSX (muszę na snow przejść ale jakoś nic się nie wysypuje więc mnie lenistwo ogarnęło ) ale używam FireFox'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ciekawe przynety i metody stosuja w Wenezueli.Nie potrzebuja kijków zbrojonych na zamówienie żeby połowic Z checia zaczne ogladać ten cykl,dzieki Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 OK, mi też działa. Musiałem wtyczkę zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Też zawsze oglądamy Cejrowskiego bo akurat w tej dziedzinie jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ten odcinek jest też fajny: http://www.tvp.pl/styl-zycia/podroze/boso-przez-swiat/wideo/ lodka-pana-makarona/875119 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi