JackRipper Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Czołem, jestem w posiadaniu Daiwa - mega force casting 50-120g + Abu Garcia black max. Bardzo bym prosił o opinię forumowiczów na temat zestawu. Kij "dostałem" na próbę, w celu przekonania się do castingu. Proszę o ewentualną wycenę sprzętu? Czekam na opinię, pozdrawiam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Czołem, jestem w posiadaniu Daiwa - mega force casting 50-120g + Abu Garcia black max. Bardzo bym prosił o opinię forumowiczów na temat zestawu. Kij "dostałem" na próbę, w celu przekonania się do castingu. Proszę o ewentualną wycenę sprzętu? Czekam na opinię, pozdrawiam? Dobre, dobre To prosisz w końcu o tą wycenę sprzętu czy nie? I nas się pytasz czy pozdrawiasz? Pasowało by się też przywitać w odpowiednim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam nie ma co wyceniac bo to twoja decyzja ile jestes w stanie dac za zestaw , jak dostales to sprawdzaj osobiscie nie uzywalem takiego kompletu i nie pomoge ale jest duze gron bardziej doswiadczobych forumowiczow odemnie napewno ktos pomoze.Ps.Przywitaj sie kolego.Pozdrawiam Seba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Kij "dostałem" na próbę, w celu przekonania się do castingu. No to próbuj, nie przekonasz się do castingu od opinii innych czy też czytania forum... PS. nowy max 350-400 zł Edytowane 16 Października 2015 przez Jano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Świeżutki jestem w castingu i niewiele wiem, ale wg. mnie, do tego kija to potrzebny jest inny multik.Black Maxa zarżniesz w krótkim czasie stosując przynęty w zakresie c/w wędki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Świeżutki jestem w castingu i niewiele wiem, ale wg. mnie, do tego kija to potrzebny jest inny multik.Black Maxa zarżniesz w krótkim czasie stosując przynęty w zakresie c/w wędki.No i dobrze,popróbuje, połowi, może nawet zarżnie (czego życzę, bo to znaczy, że rzeczywiście połowił) i... będzie wiedział czego chce, potem kupi coś lepszegowielkiej straty nie będzie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie sądzę żeby kolega miał ochotę spróbować skoro pyta o wycenę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Hehe moze chce wiedziec ile bedzie kosztowac choroba. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi