OlekD Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Rozmiarowo najbliżej do Slammera 360 ma Lethal 40. Jest odrobinę większy i ma większą szpulę niż slammer 360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 I jak Wam sprawują się Wasze Lethale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy15 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 U mnie już nawijając plecionke na nowy kołowrotek lethal 100 to rolka kabłaka hałasowała jak by łozysko się posypało na dzień dobry, no nic musze reklamować nie robierałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) U mnie już nawijając plecionke na nowy kołowrotek lethal 100 to rolka kabłaka hałasowała jak by łozysko się posypało na dzień dobry, no nic musze reklamować nie robierałem Właśnie kupiłem nowy w dość dobrych pieniądzach 380PLN i dla mnie to bardzo fajny kołowrotek. Dzisiaj byłem trochę porzucać i jest naprawdę dobrze. Oczywiście nie można porównać jego pracy z Daiwami jakie mam. Plecionkę nawija jak dla mnie bardzo fajnie a w szerokiej szpuli upatruje mniejsze jej skręcanie. Chyba się z nim zaprzyjaźnię! Edytowane 28 Stycznia 2023 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi