Granturismo Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Przeglądając ofertę japońskich JDM-ów natrafiłem przypadkiem na coś takiego: http://www.maochentaeo.com/Czy ktoś miał do czynienia z tym sklepem? Macie jakaś wiedzę w tym zakresie? Ceny wręcz niewiarygodne! No chyba, że to jakieś fake...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 No ceny rzeczywiście mało realne ale może? Kto będzie pierwszym odważnym do przetestowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Mao realne...Mao mi sie zle kojarzy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granturismo Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 To jest chyba jakaś ściema...Nie ma żadnych danych firmy, żadnego adresu, żadnych komentarzy, platform płatniczych, nic! Po złożeniu zamówienia piszą, żeby zrobić im normalny przelew bankowy do Chin lub wysłać pieniądze Westerunionem.Account Name:Fei DuAccount Number:6217-9064-0000-7878-268Receiver Telephone:13040829052Bank Name:Bank of ChinaBank Address:FUJIAN BOC MANSION 350003 FUZHOUSwift Code:BKCHCNBJ720You can go to any bank to make wire transfer or you can pay via web online bank.After the payment, plese send the bank receipt copy to my email.Your order will not be shipped until we receive the payment. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Mao realne...Mao mi sie zle kojarzyMi też się baaardzo źle kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ludzie proszę, następny dajcie spokój 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi