dipper Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Arek, bo jedwab ma same wady i tylko jedną zaletę- czasem dobrze wygląda Ładna soczysta czerwień Ci wyszła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 piekny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Wolałbym żeby wyglądał jak ten niżej: http://jerkbait.pl/topic/61305-rodbuilding-na-złoto/page-2#entry1719268 Nie wspominając już o tym Scott Tomka kilka szczebli wyżej. To jest piękna omotka i kolor !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ładne jedwabne omotki robi Matt Leidermannhttp://fiberglassflyrodders.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=38770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Wolałbym żeby wyglądał jak ten niżej: http://jerkbait.pl/topic/61305-rodbuilding-na-złoto/page-2#entry1719268 Nie wspominając już o tym Scott Tomka kilka szczebli wyżej. To jest piękna omotka i kolor !!! Arko, to zdjęcie było z neta, nie moja robota .Bardzo ładna robota i śliczna czerwień Ci wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Arko, to zdjęcie było z neta, nie moja robota Bardzo ładna robota i śliczna czerwień Ci wyszła.------------Powiedzmy. Jak będę miał jakieś inne śliczne wyniki wtedy na pewno się tutaj pochwalę. Zwłaszcza w jedwabiu. Edytowane 31 Lipca 2016 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Taka omotka na moim kijku z poniższej fotki: wyszła mi z tego jedwabiu: http://www.taimen.com/pl/pl/product/textreme-pure-silk-90-den_99930345/102798Kolor bodajże Scarlet albo Red - nie pamiętam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Arku też robiłem na tym Textreme, ale akurat z innym kolorem.Zdecydowanie bardziej słabszy niż Gossamer i trzeba bardziej uważać przy napinaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Pewnie masz rację, ale jest mega łatwy do przesączenia lakierem Nie urwałem nici ani razu przy nawijjaniu omotek, ale trzeba ostrożnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ile tam metrów na tej szpulce jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 "Pisiont" Obskoczysz ze 3 wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) porównanie jednego koloru: prowrap 316...316, 316 zabezpieczona colorlock'iem i 316 NPCjuż na wstępie widać różnicę w odcieniu na szpulkach:nawinięte na kawałek blanku:i zalakierowane:światło dzienne... Edytowane 4 Marca 2017 przez Przemsol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ta sama co wyżej ale "319". ___________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam, proszę pomóżcie.Jak w temacie, jaki kolor nici ( nr, producent ) trzeba użyć żeby po polakierowaniu zlał się z blankiem, a chodzi mi o St'Croix Elite.Pzdr.Tarłoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 ProWrap nylon 558 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Najlepszy jakim robiłem Elitki to Gudebrod Nylon A Olive Green , niestety bardzo trudno odiągalny , Pro Wrap to już ostateczność ale nie wygląda to aż tak źle Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dzięki spróbuję z tym Prowrapem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ładnie pasują też nici Fishhawk Nylon 896 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 a w tych nowych lakier nie jest przypadkiem lekko jaśniejszy , od poprzedniej generacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 ProWrap Color Fast po polakierowaniu nie spełnia moich oczekiwań. Za bardzo ciemnieje po lakierze. Co można zastosować aby kolor czerwony czy pomarańcz był żywszy? Wchodzić w żółty czy jasno pomarańczowy? U @pstrągman jakoś te wstawki czerwone czy inne są żywsze. Przykłady na fotkach niżej.___________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Co o tym sądzicie ? http://www.mudhole.com/ProWrap-Glo-Wrap-Thread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Fajna sprawa taka nitka ja bym się skusił na zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 ja chyba jestem tradycjonalista i wolałbym typową tradycyjna jeśli tak to można nazwać ciekawe jak się prezentuje na blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Na szczyt do sandaczówki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Na szczyt do sandaczówki jak znalazł to jest już do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi