Tomas81 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Podbiję temat bo mam mały problem. Pomoże ktoś i podpowie jaka nitka najlepiej by pasowała pod kolor zestawu przelotek tytanków? Fuji Light Gray 019 wydaje się dość podobna ale nie jestem pewny... A może coś innego? No i nie chcę żadnych metalików tylko zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Podbiję temat bo mam mały problem. Pomoże ktoś i podpowie jaka nitka najlepiej by pasowała pod kolor zestawu przelotek tytanków? Fuji Light Gray 019 wydaje się dość podobna ale nie jestem pewny... A może coś innego? No i nie chcę żadnych metalików tylko zwykłe.a w jakim kolorze i jakiej mocy masz blank? pytam, bo moze jedwab okazalby sie rozwiazaniem. Edytowane 30 Lipca 2017 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Blanczek delikatny, Blaas F 6lb kolor natural ale nie chodzi o maskowanie stopek a wręcz przeciwnie. Omotka ma być jak najbardziej podobna do tytanu. To taki mój prywatny zamysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 To tylko jedwab.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) To tylko jedwab....Zdecydowanie tak. Pearsalls albo YLI Edytowane 31 Lipca 2017 przez madmatt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Czołem Orientuje się ktoś jaką nitką można zastąpić kolor omotki w patyku Daiwa Exceller. http://nahaczyk.pl/wedka-daiwa-exceler-spinning-2-70m-10-40g-p-472.html Gdyby ktoś miał taką lub podobną to proszę o info. Muszę wymienić przelotkę. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 spróbuj prowrap metallic 9750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 OK, szukam nitki ktora po lakierowaniu bedzie cos w kolorze miodowym/bursztynu. Jakies pomysly? @pstragman uzywa pomaranczowej fishhawk, ale jest cos deczko jasniejsze, bardziej transparentne?Moze byc jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Pytanie numer dwa Szukam tych nitek, niebieskiej i pomaranczowej. Jakies pomysly co to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Podpowiedzcie jaką wybrać nić do stc extremki - B , tak aby jak najmniej kolidowała z kolorem blanku po lakierowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Podpowiedzcie jaką wybrać nić do stc extremki - B , tak aby jak najmniej kolidowała z kolorem blanku po lakierowaniu . Np. Gudebrod Nylon 272 - Blue Dun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Masz przykladowo 'blue dune' na extreme z colour preserver i bez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Panowie, potrzebuję Waszej pomocy - w piątek był u mnie kolega dogadać szczegóły wykonania okoniówki , i przy wyborze nici , najbardziej spodobały mu się stare, dobre Gudebrod Garnet , niestety , mam ich resztkę , i nie wystarczy na wędkę - orientuje się ktoś z was jakie z obecnie dostępnych będą najbardziej zbliżone do Gude Garnet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 A ratuje Cię Gudebrod Candy Apple ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) A ratuje Cię Gudebrod Candy Apple ?W sumie , nie najgorzej wygląda, ,muszę zapytać kumpla Edytowane 30 Października 2017 przez Tomek Wielgus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Chodzi ci o kolor "206"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Chodzi ci o kolor "206"?Tak , 206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Tak , 206 Kup sobie Garnet 206 od Fishhawk http://www.guidesnblanks.com/product/376/category/236 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ze swej strony polecam nić Garnet 007 Fuji Ultra Poly lub nić Ruby Red Pac Bay Nylon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Tak wyglada ten Garnet od Fishhawk Edytowane 30 Października 2017 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ze swej strony polecam nić Garnet 007 Fuji Ultra Poly lub nić Ruby Red Pac Bay Nylon. Fuji fajna nitka, cienka, rowna. Ale ma troche mdle kolory. Szczegolnie czarny, nie ma takiej glebi i wpada w odcien szarosci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Kup sobie Garnet 206 od Fishhawk http://www.guidesnblanks.com/product/376/category/236Dzięki wielkie - to będzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Z Gudebrod mam ale kolor o symbolu 335. Stare nici z lat 2000. Może to i to co chcesz ale nie mam pojęcia. "206" nie mam. _____ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Z Gudebrod mam ale kolor o symbolu 335. Stare nici z lat 2000.Może to i to co chcesz ale nie mam pojęcia. "206" nie mam._____Dzięki wielkie za pomoc , kupiłem już nici które polecał Del Toro.Fajne były te stare Gudebrody , bardzo przyjemne w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 To i ja zapytam. Jakie nici dobrze komponuja sie z zielona elitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi