Remicki Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) WitamZanim uderzę za wodę, szukam na naszym podwórku...Czy ktoś z Was wie gdzie mogę zapukać po jedwabne nici pearsall's gossamer ?(W FC nie ma, Pstrągman i Kawalec też nie mają) p.s.Zgłębiając temat nici do swojego blanku,fakt totalnej zmiany barwy po lakierowaniu nici,sprawia że zwykły Kowalski traci grunt pod nogami.Na zdjęciu jedwabny "Antique Gold" pearsall'sa (tego potrzebuję)Na szpuli, na jasnym bambusie i szarym blanku. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Remicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Albo zaczekaj na dostawę u Wilka - Taimen, albo pytaj jeszcze u Pana Artura Banachowskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Remigiusz. Na kiedy je potrzebujesz? Będę kupował pierdolki (w sumie wczoraj już jakaś cześć przyszła) to mogę ci je wziąć przy okazji jak coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Remigiusz. Na kiedy je potrzebujesz? Będę kupował pierdolki (w sumie wczoraj już jakaś cześć przyszła) to mogę ci je wziąć przy okazji jak coś.Dzięki Arek.Na 6-8 listopada....priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Szukając tych nici w necie, nigdzie nie znalazłem fajnie zobrazowanego tematu; kolorów nici, przed i po lakierowaniu (tu są)Dla kogoś kto montuje wędkę w pracowni (na odległość), ale ma jasny obraz tego jak ma wyglądać kij, problem zaczyna się kiedy pojawia się temat nici.Uchwyt, korek pianka, cokolik i.t.p -wybory tu są łatwe i wszystko jest jasne. ...Ale nici to czarna magia.Jeśli, żółta potrafi zmienić się po lakierowaniu w jasny cynamon, to ciężko znaleźć tu punkt oparcia.Na necie sporo tego, ale ten sam kolor potrafi być różny na kilku zdjęciach ...i w efekcie znowu nie wiesz który jest prawdziwy.Del Toro otworzyłeś dobry temat żeby tu człowiek szukający, znalazł odpowiedź na te życiowe dylematy! "Nici -przed i po lakierowaniu" -temat bardzo rzeczowy , coś jak "Jerkbaitowa baza ugięć".Wrzucę tu swoje "przed i po" Edytowane 1 Listopada 2017 przez Remicki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Panowie potrzebuję waszej pomocy Czy ktoś wie co to za nitka ten niebieski kolorek ? Wiem tyle że to z Rodmas'u, pisałem do nich w tej sprawie ale oni już nie pamiętają bo to było dawno jak kręcili omotki z tej nitki.Odpowiedź Łukasza "prawdopodobnie npc niebieska crb ale nie pamiętam."nic mi to nie mówi Na stronie zdjęcie było zatytułowane "niebieska wędka" Edytowane 3 Listopada 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Prowrap 428? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Prowrap 428?Za ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Za ciemna Fishhawk neon blue 8167? Ta akurat bede mial niedlugo wiec i jakis foty przed i po lakierowaniu sie pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Fishhawk neon blue 8167? Ta akurat bede mial niedlugo wiec i jakis foty przed i po lakierowaniu sie pojawia.To zobaczymy jaki będzie efekt ja raczej celuję w ten zaznaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 jeżeli ten zaznaczony będzie z color preserver'em to może.... nici prowrap ciemnieją dość mocno. kolorki serii neon zachowują swoją "świetlistość" przy dłuższym oplocie. jako tipet orange w granatowej omotce zrobił się zupełnie stonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 To zobaczymy jaki będzie efekt ja raczej celuję w ten zaznaczony prowrap npc niebieska do projektu_Ink_LI.jpgBędziesz brał tę nitkę z Mudhole? Czy tylko wykorzystałeś fotkę?Tez muszę coś z nici u nich kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 jeżeli ten zaznaczony będzie z color preserver'em to może.... nici prowrap ciemnieją dość mocno. kolorki serii neon zachowują swoją "świetlistość" przy dłuższym oplocie. jako tipet orange w granatowej omotce zrobił się zupełnie stonowany.Tak mi wytłumaczył Łukasz z Rodmas'u że to był color fast ale nie podał mi oznaczenia nitki. Będziesz brał tę nitkę z Mudhole? Czy tylko wykorzystałeś fotkę?Tez muszę coś z nici u nich kupić.Widziałem bogatą ofertę w BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 W BRC wszystko niby jest ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 W BRC wszystko niby jest ale .... Ale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Ale nie ma faktycznie na stanie. Mozna zawsze napisac czy zadzwonic i dowiedziec sie czy jest Edytowane 4 Listopada 2017 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Kilka przydatnych watkow na temat nici(czesc polaczona z innych tematow porozrzucanych na forum) http://jerkbait.pl/topic/23745-kolory-nici-prowrap-po-polakierwaniu/http://jerkbait.pl/topic/17106-ilości-lakieru-i-nici/http://jerkbait.pl/topic/22415-nici-jakie-wybrać/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nitka: Fishawk Nylon 896 - Dark GreenWstawka: ProWrap ColorFast 552 - Neon Green Nie mam wersji 'po lakierowaniu' w lepszym swietle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Od lewej: ProWrap ColorFast 567 - TaupeProWrap ColorFast 543 - EvergreenFishawk Nylon 896 - Dark GreenProWrap ColorFast 525 - Oak LeafFishawk Nylon 779 - Medium GreenProWrap ColorFast 510 - SageFishawk Variegated Nylon 05V - GrassFishawk Variegated Nylon 04V - MeadowFishawk Variegated Nylon 13V - StoneFishawk Nylon 221 - OrangeFishawk Nylon 200 - SunburstFishawk Nylon 209 - GoldenrodProWrap ColorFast 807 - White 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Super sprawa Są tu przynajmniej trzy nitki nad którymi się zastanawiałem jak wyjdą po lakierowaniu - dobra robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Super! jak masz jeszcze jakieś inne kolory to wklej zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Super! jak masz jeszcze jakieś inne kolory to wklej zdjęcia Michal, zagladnij sobie od samego poczatku watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Pany ,może ktos ma do odstąpienia taką nić - cholernie mi sie podoba a nigdzie nie ma na stanie Konkretnie chodzi mi o Fishawk Nylon 221 - Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Pany ,może ktos ma do odstąpienia taką nić - cholernie mi sie podoba a nigdzie nie ma na stanie Konkretnie chodzi mi o Fishawk Nylon 221 - Orange Jest, w guides&blanks uk, sam kupowalem niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Trzeba znac język angielski , trzeba bardziej ogarniac zakupy przez net niż taki zacofany czlowiek jak ja Ale dzięki za info ,szukam czegoś raczej w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi