pablo208 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Z fuji kolor orange bedzie podobny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ostatnio szukam nici do starego brązowego lamiglasa i na razie znalazłem nitkę justace metallic 941, do tej pory używałem nitek metalik tylko do tipetów ale w tą podobno wsiąka lakier. Może ktoś jeszcze podpowie jakiś fajny brąz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ostatnio szukam nici do starego brązowego lamiglasa i na razie znalazłem nitkę justace metallic 941, do tej pory używałem nitek metalik tylko do tipetów ale w tą podobno wsiąka lakier. Może ktoś jeszcze podpowie jakiś fajny brąz . Mysle ze ten fishawk sunburst 200 tez by fajnie wyszedl na takim brazowym blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Paweł @p-pro7 Śliczny ten Justace Metallic. W rzeczywistości może za mocno "świeci" ale na tej fotce fajnie wyglada. Na fotkach niżej masz nitkę Gudebrod Nylon 5274 na omotce. W słońcu gubi się ale w sztucznym jest wyraźnie ciemniejsza niż blank. Tippet Metallic Miedź. Mam jeszcze Gudebrod Nylon 541 ale nie na blanku. Jest ona jaśniejsza i sam ciemny brąz szklanego blanku ja może przyciemnić. Może musiałbyś wejść w jedwab ale paseczków nie uzyskasz. A to co przedstawiłeś w poście #8 przy Talonie 6+ nie zadowala Cię? Deczko jaśniejsza (żółć, jasny pomarancz) i byłaby cacy. _____ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Ostatnio szukam nici do starego brązowego lamiglasa i na razie znalazłem nitkę justace metallic 941, do tej pory używałem nitek metalik tylko do tipetów ale w tą podobno wsiąka lakier. Może ktoś jeszcze podpowie jakiś fajny brąz . DSC01676.JPG DSC01706.JPG Dla mnie rewelacja,pięknie się komponują????A gdzie kupiłeś te nici? Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Mysle ze ten fishawk sunburst 200 tez by fajnie wyszedl na takim brazowym blanku.Widziałem u Ciebie w wątku, piękna nitka ,będę szukał Trout master - ta z postu #8 to bordo a brąz z tego co wiem już nie do kupienia. Justace kupiłem w fc, tania nie jest ale za to 200m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) NIe znajdziesz Paweł , a jak znajdziesz tą nic to wez dwie ! Chętnie odkupię . Akurat tych kolorów jakoś o dziwno nie ma .... PS. Piekna perfekcyjna omotka ! Edytowane 7 Stycznia 2018 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Już znalazłem , tylko będzie u mnie gdzieś za 3 tygodnie. Wytrzymasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Już znalazłem , tylko będzie u mnie gdzieś za 3 tygodnie. Wytrzymasz ? Wiesz ,że nie ! Ja musze mieć na dziś - max jutro o 6 rano!! A tak poważnie , git. Daj znać jak doleci . Jaką konkretnie kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 http://www.guidesnblanks.com/product/376/category/236o kolorkach to na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 http://www.guidesnblanks.com/product/376/category/236o kolorkach to na priv . Kupiles? Moge podac tansze zrodlo z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 To podaj smialo ,dla ogółu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 a ktoś w PL ma ofertę nici fishhawk'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Są tylko jakieś resztki w ART rodzie i w BRC. Ale to kilka kolorów - takich,których nikt nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Paweł tyle sam znalazłem.... liczyłem na jakiegoś "utajnionego sprzedawcę, przyczajonego dystrybutora" ale widzę, że ino zagramanica wchodzi w grę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Prosze bardzo https://www.etsy.com/uk/listing/215494609/yli-100-silk-and-fishhawk-a-nylon-fly?ref=shop_home_active_36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Szukam nici pod kolor taiahy. Po lakierowaniu chciałbym żeby była jak najbardziej zbliżona do koloru blankuJakieś propozycję? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Szukam nici pod kolor taiahy. Po lakierowaniu chciałbym żeby była jak najbardziej zbliżona do koloru blankuJakieś propozycję?Najlepszy był by Gudebrod 1892 Olive green ale jest bardzo ciężko osiągalny. Z dostępnych to ProWrap Olive 558. ProWrap jest minimalnie ciemniejszy od Gudebroda ale spokojnie da radę. Edytowane 7 Lutego 2018 przez fox mulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Hej czy ktoś może podać mi kolor nici jaki zastosować do Avida, żeby kolor ładnie zlał się z kolorem blanku. Mam ProWrap 819 ghost gray, ale zastanawiam się czy smoke screem 831 nie będzie lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Stary dobry Gudebrod 335 na szlifowanym grafitowym blanku z kevlarowym wzmocnieniem.____________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Mam pytanie.Myślicie że nici ProWrap ColorFast 749 - Brown zastąpią te z omotek (fotki)? Co można ewent. zastosować aby w ten kolor trafić? Musi być Color Fast czy może być zwykła?Oryginalny kolor- lekko ciemniejszy niż czekolada mleczna. ________ Edytowane 19 Lipca 2018 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Celowałbym w kolor 767 - Chocolate oczywiście NCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Stary kij. Pewnie będzie to coś z Gudebrod NCP. https://www.ebay.com/itm/Gudebrod-Nylon-Rod-Winding-Thread-396-Brown-Size-C-1-Oz-NCP/262631615514?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D52885%26meid%3Df24f8ace2a854ed3b91394d4328fc4dc%26pid%3D100005%26rk%3D5%26rkt%3D7%26mehot%3Dlo%26sd%3D273177747467%26itm%3D262631615514&_trksid=p2047675.c100005.m1851 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Panowie, jaką nitkę z powszechnie dostępnych (nie Gudebord) zastosować do St.C.Legend Tournament żeby omotki były najbardziej zbliżone kolorem do blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Może już wiesz jakie to nici ? Niebieska pewnie 09V FishHawk a pomarańcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi