DelTor0 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Niebieska raczej nie 09V, Fishawk jest ciemniejszy. Ale swietnie pasuje do TFO, robilem kilka i wlasnie z ta nitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 A pomarańcz ? Coś wiadomo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Fishawk ma tez podobny pomaranczowy, ale deko ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 fishawk varigated nylon ocean na blanku blue rapid fishawk varigated nylon burgundy na blanku talon 6+ bez color preserverCzy nić fishawk varigated nylon ocean można dostać w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Czy nić fishawk varigated nylon ocean można dostać w Polsce? Watpie, w UK byly ale sie skonczyly. Sam bym kupil kilka szpulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Czy nić fishawk varigated nylon ocean można dostać w Polsce?Ja kupowałem w UK, w Polsce nie widziałem. Na stronie producenta przy niektórych kolorach jest info "DISCONTINUED"http://www.fishhawkthreads.com/thread_variegated.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Celowałbym w kolor 767 - Chocolate oczywiście NCP _____Niestety Tomciu. Kolor 767 jest zdecydowanie za ciemny. Tak jak pisałem, trzeba dopasować chyba 749. Jakby ktoś miał na zbyciu to proszę dać cynk. 767 mam nówkę nie rozpakowaną, możemy podmienić._______ Edytowane 15 Lipca 2019 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ktoś może podpowiedzieć jakie to nici i jaki ich kolor na kiju Scott G2? Chyba oryginalne zbrojenie. Jedwabne?____[_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ktoś może podpowiedzieć jakie to nici i jaki ich kolor na kiju Scott G2? Chyba oryginalne zbrojenie.Jedwabne?____[_ Fishawk sunburst moze pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Możesz zrobić inna fotkę z innym światłem? Np. na zewnątrz na ciemniejszym tle. Nie wiem czy nie za ciemne ale "prześwitują" podobnie. Chyba że są wcześniej w wątku jakieś przykłady omotki z tej nici.______ Edytowane 2 Stycznia 2020 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Możesz zrobić inna fotkę z innym światłem? Np. na zewnątrz na ciemniejszym tle.Nie wiem czy nie za ciemne ale "prześwitują" podobnie.Chyba że są wcześniej w wątku jakieś przykłady omotki z tej nici. Sa, w watku Pstragmana pewnie ze 20 pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Dzięki, super. Sprawdzę. Jakby ktoś miał używane na zbyciu to proszę mi meldować. ____ Edytowane 2 Stycznia 2020 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 U Wojtka znikły fotki wiec chyba nie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) CzęśćKtoś pomoże co to za nić. Wygląda na jedwab. Wędka z polskiej pracowni z przed kilkunastu lat. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez snup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 na 100% jedwab obstawiam F. 215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Najlepiej zadzwonić do pracowni. Podobny efekt możesz osiągnąć stosując nici ProWarp Nylon np. nr 704 lub 713. Kolor omotki będzie zależał też od koloru blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Niestety nie mam wiedzy kto budował. Kij z drugiej ręki. Podobno fishing center ale brak opisu/firmowej naklejki na blanku. Nic, poszukam pracowni jaka mi coś dobierze. Blank oliwkowy - Sage slt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Panowie, szukam takiej nitki do starego Wild River. Co to za nitka moglaby byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Niestety nie mam wiedzy kto budował. Kij z drugiej ręki. Podobno fishing center ale brak opisu/firmowej naklejki na blanku. Nic, poszukam pracowni jaka mi coś dobierze. Blank oliwkowy - Sage slt Nitka się znalazła więc wrzucam zdjęcie. Niestety nie mam już etykietki więc tylko kolor przed lakierowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Panowie, szukam takiej nitki do starego Wild River. Co to za nitka moglaby byc? Torro. Z którego roku to kij? Może wtedy prędzej wymyślimy jakie nitki mogły być. Kolor jednolity czy jakieś cienie jak na fotce?______Nitka się znalazła więc wrzucam zdjęcie. Niestety nie mam już etykietki więc tylko kolor przed lakierowaniem.Flame.To Ty pytasz czy @snup? Ktoś pisał że może jedwa. Wiesz jak to sprawdzić? Padpal nad zapalniczka i powąchaj czy śmierdzi włosami (przypalona skóra, białko) czy się pali (lub topi) i ma sztuczny zapach. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Torro.Z którego roku to kij? Może wtedy prędzej wymyślimy jakie nitki mogły być. Kolor jednolity czy jakieś cienie jak na fotce?______ Starsza wersja, ale z ktorego roku nie wiem. Nitka wlasnie nie jest jednolita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Torro.Z którego roku to kij? Może wtedy prędzej wymyślimy jakie nitki mogły być. Kolor jednolity czy jakieś cienie jak na fotce?______ Flame.To Ty pytasz czy @snup?Ktoś pisał że może jedwa. Wiesz jak to sprawdzić? Padpal nad zapalniczka i powąchaj czy śmierdzi włosami (przypalona skóra, białko) czy się pali (lub topi) i ma sztuczny zapach. Ten Sedżyk był po prostu przez wiele lat mój i została mi omotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Torro. Zwróć uwagę na tego Sage ktorego omotkę wyżej określamy. Ja obstawiam że na pewno nie jest to jedwab bo nie jest transparentny, widać by było stopkę ramki. Teraz patrzyłem dokładniej na fotkę i na nim widać jakieś "cienie" podobnie jak na twoim patyku. Kolor omotki też nie jest jednolity. Wiec? Jakieś pomysły?15 czy kilkanaście lat temu nie jest tak daleko. To lata ok 2005r. Chyba że ktoś coś źle określił bo wiadomo że czas szybko zapitala. Nitki Gudebrod z lat 2001 mam wiec numery mogę ich podac ale czy to te, nie mam pojęcia.______ Edytowane 2 Czerwca 2020 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ale zielona masz taka podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Te zielone nici to Fishawk Variegatedkolor FOREST https://www.fishhawkthreads.com/images/veriegated_lg_0002_forest.jpg Robione przez YLI Corp z Rock Hill, South Carolina, USA Chyba do dostania tutaj:https://fishing4fun.gr/shop/fishhawk-variegated-nylon-forest-a-size-a-03v/ Edytowane 2 Czerwca 2020 przez dziurban 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi