Kajtelek2 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam , przeglądałem ofertę linek Trabucco , mam pytanie czy ktoś z was użytkował plecionki z tej serii co na foto ? Żyłki Trabucco sobie chwalę , ale plecionki takiej nie miałem.Jak ona wypada pod względem wartości użytkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Używałem żółtej, ogólnie miękkawa, ładnie schodziła na początku ze szpuli ale szybko się strzępiła/mechaciła, nie wytrzymała 4 miesięcy łowienia. Zamieniłem na Stren Sonic yellow od kolegi psulek z forum, ta jest moim zdaniem ok, od początku jak nawinąłem zero jakichkolwiek zmian poza tym że lekko zjaśniała, straciła kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi