russian80 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 hej,wybieram sie do Gdyni (Głównej ) na małe szkolenie..moze ktos doradzi, gdzie jest sklep wedkarski z duzym wyborem wedek,konkretnie st.croix co by pomachac i sprawdzic co to za kijaszki tak chwalone przez wielu wędkarzy.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Hej. W Trójmieście jedynym sklepem który ma St.Croixa (z tego co wiem) jest sklep Żako, w którym pracuję:www.zako-gdansk.pl Jak masz jakieś pytania to zapraszam. Pozdrawiam PS. myślę, że mogę napisać taką informację bez podejrzenia o chamską reklamę gdy Radek zapytał się wprost gdzie może kijki obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 ok dzieki,w takim razie bede musial Cie odwiedzic i pomachac kijkami.. jak ktos uwaza to co napisałes za reklame??? mamy to w głebokim powazaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Napisz co Cię interesuje... bo jeśli nie mamy na stanie to może kolega ma w swoich zasobach. To by przyniósł na pokazanie. Pozdrawiam Edytowane 18 Października 2015 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi