toomi1-83 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 witam tak myślę że już czas powoli układać plan na przyszłe wakacje i tak wpadłem na pomysł na organizację spotkania forumowiczów w roku 2016 szczegóły można dograć bo mamy sporo jeszcze czasu spotkanie miało by miejsce nad rzeką Czarna Hańcza na Podlasiu termin myślę że lipiec lub sierpień 3-4 dniowy spotkanie z rodzinami (pewnie) mam dość duże pole namiotowe (oczywiście było by darmowe) kajaki na spływ a dla chętnych stworzylibyśmy wypady na rybki np. j. Wigry j. Gaładuś j. Szlamy a nawet wypad na jakieś jeziorko na Litwie? czekam na wasze opinię i sugestie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 14-16.07 (woodstock) w innych terminach lipcowych z chęcią się pojawię wraz z małżonką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Fajny pomysł. Jeżeli termin nie będzie kolidował z innymi sprawami, to chętnie wezmę udział w takim rodzinnym przedsięwzięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 właśnie chyba trzeba zacząć od określenia terminu tak więc czekam na propozycje i dalej będziemy myśleć o innych rzeczach organizacyjnych!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Przepiękna okolica.Jeżdżę niedaleko na urlop (Sumowo k/Sejn). Warto by było pokusić się o taki wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Czy jakaś stadnina jest w okolicy? Pytam w imieniu kobity Zacna inicjatywa jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 14-16.07 (woodstock) w innych terminach lipcowych z chęcią się pojawię wraz z małżonką Racja racja zestaw zone na Woodstock a ja podjade i zabiore Cie na rybki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 jest kilka stadnin siostrzenica jeździ na największej w okolicy bodajże nazywa się "Stadnina nad Wigrami" mają kilkaset koni i prowadzą szkółki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ciekawa sprawa. Tylko namiot u mnie odpada. Starość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ciekawa sprawa. Tylko namiot u mnie odpada. Starość.coś poradzimy i na to!! oczywiście mowa o namiocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 jest kilka stadnin siostrzenica jeździ na największej w okolicy bodajże nazywa się "Stadnina nad Wigrami" mają kilkaset koni i prowadzą szkółki Masz na myśli tą w Czerwonym Krzyżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Masz na myśli tą w Czerwonym Krzyżu?między innymi bo w czerwonym krzyżu jest tylko i wyłącznie ośrodek do podchów ku młodzieży w w m. Mikołajewo są już dorosłe osobniki wraz z halą do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Inicjatywa przednia , bardzo chętnie odwiedzę te okolice.Tylko ten namiot , jak pisał Andrzej - lata swoje robią .Oczywiście z żoną się zapowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ciekawa sprawa. Tylko namiot u mnie odpada. Starość.Spoko mam papiery na pierwszą pomoc przed medyczną a na woodstocku widziałem takich po 60+++ i dawali radę Racja racja zestaw zone na Woodstock a ja podjade i zabiore Cie na rybki:pOj lepiej nie bo za dobrze będzie się bezemnie bawić choć słyszałem, że gruba u was woda a i stojąc z piwkiem na moście obserwowałem grasujące bolenie więc prosze nie kusić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ciekawa sprawa. Tylko namiot u mnie odpada. Starość. Jaka starość Jak dajesz rady cały dzień na łodzi (patrz Gamleby) dasz radę i w namiocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Spoko mam papiery na pierwszą pomoc przed medyczną a na woodstocku widziałem takich po 60+++ i dawali radę Oj lepiej nie bo za dobrze będzie się bezemnie bawić choć słyszałem, że gruba u was woda a i stojąc z piwkiem na moście obserwowałem grasujące bolenie więc prosze nie kusić !Klocil bym się o to kto lepiej by się bawil. A w wodzie cos plywa... co nie co bym Ci pokazal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 trzeba by było ustalić datę według mnie najlepszym miesiącem jest lipiec bo ma urozmaiconą pogodę patrząc pod rybi oczywiście natomiast sierpień zazwyczaj jest lepszy na wypoczynek ale za to są bardziej upalne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Inicjatywa OK. Z wielką chęcią bym dołączył ze swoją "lepszą połową" Myślę że lipiec jest lepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 czyli co organizujemy I podlaskie spotkanie forumowiczów jerkbait!! bo chętnych coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dajcie później znać - gdzie, kiedy i ... co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dajcie później znać - gdzie, kiedy i ... co i jak jasne a co dołączasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja proponuję od 2-6.07 lub 23.07-29.07 bo im szybciej jakiś termin tym lepiej bo lada miesiąc urlop muszę rozplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Super pomysł Jeżeli praca mi pozwoli, to z chęcią bym przyjechał z kobitą, Ona też stadninę chętnie odwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja proponuję od 2-6.07 lub 23.07-29.07 bo im szybciej jakiś termin tym lepiej bo lada miesiąc urlop muszę rozplanować Zgadzam się. Czym wcześniej ustalimy termin tym większa szansa na pojawienie się na spotkaniu. Może warto byłoby dołożyć jeszcze do twojej propozycji ze dwa terminy lipcowe. Niech chętni się wypowiedzą i będziemy mieli najbardziej dogodny termin. toomi1-83 co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) co do terminów to na razie mam wolny cały lipiec na polu i dlatego proponuję o wiele wcześniej ustalić termin bo zazwyczaj od początku grudnia zaczynają się powoli rezerwacje na wakacje reasumując podane 2-6.07 lub 23.07-29.07 terminy są jak najbardziej za tylko niech jak największa ilość osób opowie się co o tym myślą bo jak większość zapewne z Was muszę też ustawić sobie urlop na przyszły rokmożna już powoli układać plan na całe spotkanie Edytowane 20 Października 2015 przez toomi1-83 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi