Skocz do zawartości

Spotkanie forumowiczów

toomi1-83

Rekomendowane odpowiedzi

witam tak myślę że już czas powoli układać plan na przyszłe wakacje i tak wpadłem na pomysł na organizację spotkania forumowiczów w roku 2016 szczegóły można dograć bo mamy sporo jeszcze czasu spotkanie miało by miejsce nad rzeką Czarna Hańcza na Podlasiu termin myślę że lipiec lub sierpień 3-4 dniowy spotkanie z rodzinami (pewnie) mam dość duże pole namiotowe (oczywiście było by darmowe) kajaki na spływ a dla chętnych stworzylibyśmy wypady na rybki np. j. Wigry j. Gaładuś j. Szlamy a nawet wypad na jakieś jeziorko na Litwie?

czekam na wasze opinię i sugestie 

• Like 1

Ciekawa sprawa. Tylko namiot u mnie odpada. Starość.

Spoko mam papiery na pierwszą pomoc przed medyczną a na woodstocku widziałem takich po 60+++ i dawali radę :)

Racja racja zestaw zone na Woodstock a ja podjade i zabiore Cie na rybki:p

Oj lepiej nie bo za dobrze będzie się bezemnie bawić choć słyszałem, że gruba u was woda a i stojąc z piwkiem na moście obserwowałem grasujące bolenie więc prosze nie kusić :) !

Spoko mam papiery na pierwszą pomoc przed medyczną a na woodstocku widziałem takich po 60+++ i dawali radę :)

Oj lepiej nie bo za dobrze będzie się bezemnie bawić choć słyszałem, że gruba u was woda a i stojąc z piwkiem na moście obserwowałem grasujące bolenie więc prosze nie kusić :) !

Klocil bym się o to kto lepiej by się bawil. A w wodzie cos plywa... co nie co bym Ci pokazal

Ja proponuję od 2-6.07 lub 23.07-29.07 bo im szybciej jakiś termin tym lepiej bo lada miesiąc urlop muszę rozplanować :)

Zgadzam się. Czym wcześniej ustalimy termin tym większa szansa na pojawienie się na spotkaniu. Może warto byłoby dołożyć jeszcze do twojej propozycji ze dwa terminy lipcowe. Niech chętni się wypowiedzą i będziemy mieli najbardziej dogodny termin. toomi1-83 co ty na to?

co do terminów to na razie mam wolny cały lipiec na polu i dlatego proponuję o wiele wcześniej ustalić termin bo zazwyczaj od początku grudnia zaczynają się powoli rezerwacje na wakacje reasumując podane  2-6.07 lub 23.07-29.07 terminy są jak najbardziej za tylko niech jak największa ilość osób opowie się co o tym myślą bo jak większość zapewne z Was muszę też ustawić sobie urlop na przyszły rok

można już powoli układać plan na całe spotkanie 

Edytowane przez toomi1-83
  • Like 2