kebap Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 WitamJestem użytkownikiem Daiwy Luna 103L. Zakręciłem za mocno tarczę od hamulca magnetycznego(SIDEPLATE) i nie mogę jej teraz odkręcić. Mam pytanie do użytkowników tego kręciołka. W którą stronę się ją odkręca bo już nie jestem pewien. Z góry dziękuję za pomoc.PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Odkręcasz w stronę dolnika ,przymając multik jak byś wedkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebap Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dzięki wielkie. Kręciłem w złą stronę. Przyłożyłem rękawiczkę gumową i poszło.PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi