godski Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja zdecydowałem się na PLATINET 8000mAh. Jak dojdzie, to go sprawdzę porządnie. W lidlu od 03.3 Bedzie jakiś silvercrest 10000mAh za 70 złotówek.Ja myślę że GP o pojemności 12000 za 119 złotych będzie zawsze lepszym wyborem niż noname 10000 za 70 złotych. Jestem pewien.To jest tak jak z akumulatorkami Sony Eneloop. Najlepsze i już. A testowałem wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie zaprzeczam Ja bym się na takiego silvercresta nie zdecydował. Tak tylko o nim przy okazji wspomniałem. Jeśli chodzi o GP, to 12000mAh przy takiej cenie i marce, to nie dużo. Ja aż takiej mocy potrzebować nie będę, a i nie mogę sobie pozwolić na gabarytowy powerbank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie zaprzeczam Ja bym się na takiego silvercresta nie zdecydował. Tak tylko o nim przy okazji wspomniałem. Jeśli chodzi o GP, to 12000mAh przy takiej cenie i marce, to nie dużo. Ja aż takiej mocy potrzebować nie będę, a i nie mogę sobie pozwolić na gabarytowy powerbank.Nie jest duży. Wchodź w to śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czy z wymienionych PowerBanków da się awaryjnie odpalić samochód (czy mają odpowiednie wyjście wysokiego prądu rozruchowego i klemy w zestawie) ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czy z wymienionych PowerBanków da się awaryjnie odpalić samochód (czy mają odpowiednie wyjście wysokiego prądu rozruchowego i klemy w zestawie) ?????? Poważnie pytasz? To są urządzenie wielkości 2 paczek papierosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Tak, i to właśnie one mają już ta funkcję. Od 6000 mAh Widzisz, człowiek całe życie się uczy.Ja chcę kupić PowerBank i za ok 12000 mAh z "jumperem" (różnie to nazywają, startup itp.) zapłacę ok 300-400 PLN.Zyskuje dodatkową, dla mnie ważną funkcję. Przykładowo:http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_16107.html Edytowane 29 Lutego 2016 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Tak, i to właśnie one mają już ta funkcję. Od 6000 mAh Widzisz, człowiek całe życie się uczy.Ja chcę kupić PowerBank i za ok 12000 mAh z "jumperem" (różnie to nazywają, startup itp.) zapłacę ok 300-400 PLN.Zyskuje dodatkową, dla mnie ważną funkcję. Przykładowo:http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_16107.htmlFaktycznie . Tylko waga dwa razy większa i rozmiarowo też mimo tej samej pojemności. Jakość zastosowanych akumulatorów nieznana. Pozostaje przy GP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dlatego zapytałem o te Wasze.Szukam czegoś markowego, ale ... czasu brak na "macanie" więc wznicam się przez "internety" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 http://allegro.pl/mobilna-bateria-power-bank-gp-10000mah-srebrna-i6001288043.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 http://allegro.pl/mobilna-bateria-power-bank-gp-10000mah-srebrna-i6001288043.htmlMniejsza pojemność i droższa. Na plus metalowa obudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ja myślę że GP o pojemności 12000 za 119 złotych będzie zawsze lepszym wyborem niż noname 10000 za 70 złotych. Jestem pewien.To jest tak jak z akumulatorkami Sony Eneloop. Najlepsze i już. A testowałem wiele.Andrzej jesteś pewien że Sony a nie Sanyo ? Widziałem jeszcze Panasonic ale Sony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Andrzej jesteś pewien że Sony a nie Sanyo ? Widziałem jeszcze Panasonic ale Sony ? Tak, oczywiście Sanyo. Mam pewnie kilkadziesiąt sztuk od wielu lat i ciągle działają. A i pojemność większa od nominalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Sanyo. Też używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zdecydowanie Eneloop'y!!! jak już kupować akumulatorki i spokojnie je użytkować to według mnie właśnie tylko one. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Odgrzeję temat-potrzebuję sprawdzony PowerBank do ładowania telefonu i kamerki sportowej na łódce . Co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Mój GP ciągle w formie a w międzyczasie pożegnałem dwa noname. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Odgrzeję temat-potrzebuję sprawdzony PowerBank do ładowania telefonu i kamerki sportowej na łódce . Co możecie polecić? Mam Xiaomi 2C 20000mAh. Miałem go na 10 dniowym biwaku i sprawdził się bez zarzutu. Ładował telefon i akumulatory do lustrzanki i kamerki sportowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Mam Xiaomi 2C 20000mAh. Miałem go na 10 dniowym biwaku i sprawdził się bez zarzutu. Ładował telefon i akumulatory do lustrzanki i kamerki sportowej. Dzięki. Kupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Odgrzeję temat-potrzebuję sprawdzony PowerBank do ładowania telefonu i kamerki sportowej na łódce . Co możecie polecić?http://pcfoster.pl/artykul/adata-d16750-%E2%80%93-test-powerbanku/1838-1.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 http://pcfoster.pl/artykul/adata-d16750-%E2%80%93-test-powerbanku/1838-1.htmlDzięki .Kupiłem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Mój GP ciągle w formie a w międzyczasie pożegnałem dwa noname.Andrzej on byl zarąbisty. Niestety spoczywa gdzies na dnie jeziora ten moj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Andrzej on byl zarąbisty. Niestety spoczywa gdzies na dnie jeziora ten moj ...Ten Xiaomi rąbie 2000-3000 mAh. Jest dobrze. A czarnucha GP wciąż mam i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi