Skocz do zawartości

Karty Pamięci , Nośniki Danych , Battery Pack

Sebo0707

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zdecydowałem się na PLATINET 8000mAh. Jak dojdzie, to go sprawdzę porządnie. W lidlu od 03.3 Bedzie jakiś silvercrest 10000mAh za 70 złotówek.

Ja myślę że GP o pojemności 12000 za 119 złotych będzie zawsze lepszym wyborem niż noname 10000 za 70 złotych. Jestem pewien.

To jest tak jak z akumulatorkami Sony Eneloop. Najlepsze i już. A testowałem wiele.

Nie zaprzeczam ;) Ja bym się na takiego silvercresta nie zdecydował. Tak tylko o nim przy okazji wspomniałem. Jeśli chodzi o GP, to 12000mAh przy takiej cenie i marce, to nie dużo. Ja aż takiej mocy potrzebować nie będę, a i nie mogę sobie pozwolić na gabarytowy powerbank.

Nie zaprzeczam ;) Ja bym się na takiego silvercresta nie zdecydował. Tak tylko o nim przy okazji wspomniałem. Jeśli chodzi o GP, to 12000mAh przy takiej cenie i marce, to nie dużo. Ja aż takiej mocy potrzebować nie będę, a i nie mogę sobie pozwolić na gabarytowy powerbank.

Nie jest duży. Wchodź w to śmiało. 

Tak, i to właśnie one mają już ta funkcję. Od 6000 mAh :)

Widzisz, człowiek całe życie się uczy.

Ja chcę kupić PowerBank i za ok 12000 mAh z "jumperem" (różnie to nazywają, startup itp.) zapłacę ok 300-400 PLN.

Zyskuje dodatkową, dla mnie ważną funkcję.

Przykładowo:

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_16107.html

Edytowane przez K-Pon

Tak, i to właśnie one mają już ta funkcję. Od 6000 mAh :)

Widzisz, człowiek całe życie się uczy.

Ja chcę kupić PowerBank i za ok 12000 mAh z "jumperem" (różnie to nazywają, startup itp.) zapłacę ok 300-400 PLN.

Zyskuje dodatkową, dla mnie ważną funkcję.

Przykładowo:

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_16107.html

Faktycznie . Tylko waga dwa razy większa i rozmiarowo też mimo tej samej pojemności. Jakość zastosowanych akumulatorów nieznana. Pozostaje przy GP.

Ja myślę że GP o pojemności 12000 za 119 złotych będzie zawsze lepszym wyborem niż noname 10000 za 70 złotych. Jestem pewien.

To jest tak jak z akumulatorkami Sony Eneloop. Najlepsze i już. A testowałem wiele.

Andrzej jesteś pewien że Sony a nie Sanyo ? Widziałem jeszcze Panasonic ale Sony ?  :o

• 2 lata później...

Odgrzeję temat-potrzebuję sprawdzony PowerBank do ładowania telefonu i kamerki sportowej na łódce . Co możecie polecić?

Mam Xiaomi 2C 20000mAh. Miałem go na 10 dniowym biwaku i sprawdził się bez zarzutu. Ładował telefon i akumulatory do lustrzanki i kamerki sportowej.