Gość Trevor Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Panowie potrzebuję porady w wyborze UL wklejki pod okonia. Szukam raczej budżetowego kija (300zł), będzie przeznaczony wyłącznie do jaskółek na główkach max 2g. Lubie krótkie kije max 220-230. No Myślałem o Kongerach elvisie i mikrosie,Akcja raczej mod-fast/ fast. Super fasty raczej odpadają, no i raczej wklejka bo łowię nawet na0,5-1gr główki. Edytowane 19 Października 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Mikros będzie dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Myślę że tutaj znajdziesz wiele interesujæcych Cię informacji http://jerkbait.pl/topic/39416-okoniówka-z-dolnej-półki/ Miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Hm Dzięki czytałem ten post ale tam dużo o kijach 3-15 i sg parabellum ktory mam i się nie nadaje za bardzo bo kiepsko z czuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja polecę Konger WC Elvis, bardzo delikatny, czuć każdy oddech okonia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja polecę Konger WC Elvis, bardzo delikatny, czuć każdy oddech okonia :-)Dzięki wlaśnie oglądam http://www.okonek.com.pl/konger-wdka-world-champion-elvis-p-385.htmlo ten kijek Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Budżetowy, krótki i nie super fast ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 i wklejanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Trochę przekroczysz budżet, ale polecam gunki Pandora Perch Seduction S-200L 0,5-7g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 no 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Poszukaj np. na allegro Dragon Fishmaker do 7gr. Pierwszą serię można kupić za +/- 200 zł. Uchwyt Fuji, przelotki Alconite - ciężko będzie znaleźć coś lepszego w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Fishmaker odpada. Macałem i mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 tylko kocia łapa przebije wszystkie kijki pod garbusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A co to takiego? No to Kolego wdepnąłeś w ... mrowisko . najkrócej, to jest specyficzny rodzaj kijka, wklejka, robiona przez jednego z mistrzów, pana Kawalca. Kijek owiany mgiełką legendy i tajemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Od Kawalca to kojarzę tylko mosquito Edytowane 20 Października 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Nie wiem ale mi jakość tak delikatne wklejki nie pasują pod jaskółkę. Pod paprocha i owszem ale jaskółkę trza szarpnąć aby właściwie zapracowała. No ale ile wędkarzy tyle sposobów prowadzenia ... Edytowane 20 Października 2015 przez siatkaz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Obecnie łowię na Parabellum UL 0-7 i właśnie tej wklejki mi brakuje. Owszem prowadzi się dobrze ale nie czuć brań, w 90 % po prostu po ponownym podbiciu mam już zaciętego okonia A tak jak pisałem łowię bardzo lekko bo w sumie guma z główką waży max 4gr. więc wklejka spokojnie to będzie podbijać. Edytowane 20 Października 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A te nowe wersje Parabebellum (chyba inaczej sie teraz nazywa) to nie jest wklejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybspinn Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wklejka do jaskółek, raczej marny pomysł. Piszesz że używasz Parabelki i się nie nadaje, jakoś ciężko mi w to uwierzyć, no chyba że do tego kija masz założoną żyłkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nie no nie napisałem, że się nie nadaję, tylko, że słabo czuć branie, przy tak lekkiej przynęcie, na główce 3-4 gr owszem łowi się dobrze ale na główce 1gr już średnio chociaż da się, no bo łowię, poprostu chcę coś bardziej czułego i szybszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Wklejka do jaskółek, raczej marny pomysł. Piszesz że używasz Parabelki i się nie nadaje, jakoś ciężko mi w to uwierzyć, no chyba że do tego kija masz założoną żyłkę ...Marny pomysł, wklejka?Myślę, że nie jest zły pomysł, tylko należałoby taką wklejkę rozebrać, odchudzić, postawić przelotki od nowa...Mam coś takiego i żadnego innego kijka na jaskółki nie chcę . Oto jak wygląda kijek po tunningu z wklejki mikado za 100zł Edytowane 20 Października 2015 przez Jozi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A może ktoś jakoś uzasadnić, dlaczego wklejka nie pasuje do jaskółek, bo rozumiem jak ktoś ma w c... kasy to sie bawi w kije z pracowni albo przezbrajanie kija za 100 zł, lub ktoś kto nie lubi wklejek piszę, że się nie nadaje, ale nikt nie napisze dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A może ktoś jakoś uzasadnić, dlaczego wklejka nie pasuje do jaskółek, bo rozumiem jak ktoś ma w c... kasy to sie bawi w kije z pracowni albo przezbrajanie kija za 100 zł, lub ktoś kto nie lubi wklejek piszę, że się nie nadaje, ale nikt nie napisze dlaczego. Może ja coś CI napiszę:1.Jaskółka ma udawać dogorywającą rybkę lub narybek.2.Wiesz jak się taka rybka zachowuje? Często rzuca się w amoku w prawo i lewo, a narybek też ma nieskoordynowane ruchy.3.By nadać przynęcie takie ruchy, kijek powinien być w miarę sztywny, a wklejka jest-raczej chyba nie. Jasne to dla Ciebie jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mikado Lexsus Saphire do 7 gram to sztywna wklejka i Jozi wie co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi