Siasiu Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Próbowałem, ale świecą się potem jak psu jaja. Kombinerkami też się bawiłem, ale wole te trójkątne, jakoś przy nich przynęta mi wolniej opada a to się czasem rybkom podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Próbowałem, ale świecą się potem jak psu jaja. Kombinerkami też się bawiłem, ale wole te trójkątne, jakoś przy nich przynęta mi wolniej opada a to się czasem rybkom podoba.Ostry nóż służy do usunięcia kołnierza z trójkątnych główek!(i nie tylko z trójkątnych) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panie takie promocje to tylko w erze . Oooo, tu masz odpowiedź .Żadnej wklejki w swojej wklejce nie usunąłem. Jest oskrobana i postawione nowe przelotki, wraz z nowym uchwytem i rurką woven w rękojeści. O szczegóły musiałbyś twórcę kija pytać. Sztywność wklejki diametralnie się zmienia po przezbrojeniu bo jest odchudzona.Proponuję Ci udać się do sklepu i pomacać kijaszki. Po mojemu nie należy kierować się opisami ciężarów, ale brać do ręki i macać co się nada do tego łowienia.A nie łaska kupić np. żółte okularki polaryzacyjne i obserwować linkę-nie będziesz zdziwiony że ryba na kiju wisi .A co ja zresztą tam wiem o poławianiu ryb, jako expert od 7 boleści (jak to jeden z kolegów mnie określił)...A nie łaska Józku podać jeszcze producenta tychże żółtych okularków?Tyle czasu ja kombinowałem jak zobaczyć brania.Cóż.Bozia jak chce ukarać,to najpierw nie pozwala myśleć.Żółte okularki...no,no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) A nie łaska Józku podać jeszcze producenta tychże żółtych okularków?Tyle czasu ja kombinowałem jak zobaczyć brania.Cóż.Bozia jak chce ukarać,to najpierw nie pozwala myśleć.Żółte okularki...no,no.Ja mam okulary firmy polaroid z żółtymi soczewkami, dodatkowo mają soczewki powiększające. Pokazały się w sklepie i moment ich nie było.Na forum kupiłem dodatkowo z normalnymi szkłami - żółte Tsuri - coś takiego.http://fisharrow.com/pl/p/Okulary-Tsuri-model-01/432 Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ostry nóż służy do usunięcia kołnierza z trójkątnych główek!(i nie tylko z trójkątnych)OK. Myślałem o tym jak zwykłą okrągłą przerobić na trójkątną, ale za bardzo to nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi