Skocz do zawartości

Pac Bay minima 4 - dobór i rozmieszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...

Bardziej obawiałem sie o przelotki niż żyłkę z nia nic sie nie działo ,tytanowe rec też sa metolowe i nie niszczą linki, ja ubierałem z sic na szczycie i tak zrobiłem sobie kijka pod pstragi żeby osobiście przetestować te przelotki,kumpel nawet szczyt miał z minimy, wiec ktoś puścił kit na necie o tych przelotkach ,poza tym w stanach sporo zbroja w te przelotki kijkow pod basy

• 1 miesiąc temu...

Zdecydowalem sie na takie przelotki do mojego nowego spiningu 10 lb (260 cm).

Wagowo brzmia dobrze :

25tka wazy 2,7 g

a np 7ka wazy 0,3 g.

Komplet (25-16-10-8-7-6-5-5-5-5+ top) wyszedl mi 45 Euro. Takze cenowo to wogole inna liga niz Fuji. Zobaczymy jak sie sprawdza w praktyce...

Guzu

Nie ma żadnych obaw z Minimą . Wkładka Dynaflo jest jednak stopień wyżej niż REC , i ofiaruje to co najlepszego ma hard chrome . Odprowadza doskonale ciepło , jest też wytrzymalsza od większości aluoxów ,zdecydowanie odmienna kolorystycznie i najmniej pokraczna z całej tej taniochy . Będzie Pan zadowolony :lol:

Nie ma żadnych obaw z Minimą . Wkładka Dynaflo jest jednak stopień wyżej niż REC , i ofiaruje to co najlepszego ma hard chrome . Odprowadza doskonale ciepło , jest też wytrzymalsza od większości aluoxów ,zdecydowanie odmienna kolorystycznie i najmniej pokraczna z całej tej taniochy . Będzie Pan zadowolony :lol:

No to moze bedzie dobrze :D

25 to 2,62, 7 to 0,26g. Sukinkot jestem wredny więc zapuszczałem test ze ścieraniem, plecionka na okrągło przez przelotkę umieszczoną w brudnej wodzie, napęd elektryczny i 5-6 godzin przewijania. Nie było śladów na przelotce i lince.

B) To mi sie podoba. Respect.

Do jakich wedek zakladasz takie przelotki ?

Szczytowa tez dajesz minime czy top idzie fuji ?

25 to 2,62, 7 to 0,26g. Sukinkot jestem wredny więc zapuszczałem test ze ścieraniem, plecionka na okrągło przez przelotkę umieszczoną w brudnej wodzie, napęd elektryczny i 5-6 godzin przewijania. Nie było śladów na przelotce i lince.

Wow. Gratuluję doświadczenia. W sumie nie należało się spodziewać czegoś innego, no chyba, że PBay kłamie. Prawdopodobnie i po dobie nie było by śladu. :D

• 3 tygodnie później...

Czy gdzies w PL to mozna kupic ? Nie wiem.

Moze ktos z forumowiczow ma zapasy poczynione i sie podzieli ?

Ja swoj komplet bralem w House of Brunner (DE).

Troche trwala wysylka, ale dotarly niedawno do PL.

Zbroimistrz ocenil je na bardzo lekkie i zgrabne.

Do kijka 12 lb powinny zagrac dobrze :D

Jak wedka bedzie ready to pokaze jak to wyszlo.