acylpyrin Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 http://www.fishpacbay.com/_docs/new-product/Minima_SV.pdfDoświadczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Mogę się wypowiedzieć na temat TiCH. Jakość wykonania bez zastrzeżeń. Czy rzeczywiście są lżejsze aż o 20-30%, nie wiem. Nie miałem ani takiej ilości ani wagi jubilerskiej. Ringi, są ciut większej średnicy w rozmiarówce, ze względu na grubość pierścienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 @krzyśku, czy w tych przelotkach są ringi ceramiczne? czy to jest po prostu polerowana & napylana stal? Jesli są ringi ceramiczne, to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dokładnie . Stal o oznaczeniu SS304, zawiera około 18% Chromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 OK, dzięki za in formacje - bede sie trzymal od nich z daleka w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 SS304 już dostaję dreszczy jak to ma pracować z plećką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 No nie wiem. Miałem tylko jeden taki zestaw, poza tym pracowało z mono, więc głowy nie dam. Natomiast, jeśli to jest to co PB pisze, że jest, czyli nierdzewka klasy 304 (wg. SAE), A2 (wg. ISO3506), to ciężko mi sobie wyobrazić, aby plećka coś z tym zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Raczej nie chciałbym osobiście być testerem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Akurat pojawił się świerzy wątek na temat. Może jeszcze ktoś jest zainteresowany, więc zalinkuję. http://rodbuilding.org/read.php?2,360508 Opini choć niewiele to są pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Mimo wszystko na razie zamierzam trzymac sie w bezpiecznej odleglosi od stalowek. Kiedys juz byly podone przelotki - dynaflo sie nazywaly z tego co pamietam - i kariery nie zrobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Hej,czy ktorys z Kolegow budowal wedke na przelotkach Pacific Bay Minima 4 ?Interesuja mnie XT4XG (cast).Dziekuje za opinie i komentarzeGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Robiłem na minimach ale spin kilka sztuk ,przekonało mnie jak zobaczyłem kij u znajomka po 3 latach na tych przelotkach a wiem ze łowi sporo pstragow ,oblukałem dokładnie przelotki i nic nie zauważyłem ,ale łowi żyłką nie wiem jak po plecionce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekL Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A żyłka w jakim stanie po pracy na takich przelotkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bardziej obawiałem sie o przelotki niż żyłkę z nia nic sie nie działo ,tytanowe rec też sa metolowe i nie niszczą linki, ja ubierałem z sic na szczycie i tak zrobiłem sobie kijka pod pstragi żeby osobiście przetestować te przelotki,kumpel nawet szczyt miał z minimy, wiec ktoś puścił kit na necie o tych przelotkach ,poza tym w stanach sporo zbroja w te przelotki kijkow pod basy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A żyłka w jakim stanie po pracy na takich przelotkach? A to Pacific Bay mial sobie pozwolic na wypuszczenie przelotek pod swoim logo ktore niszcza uzywane linki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zdecydowalem sie na takie przelotki do mojego nowego spiningu 10 lb (260 cm). Wagowo brzmia dobrze : 25tka wazy 2,7 ga np 7ka wazy 0,3 g. Komplet (25-16-10-8-7-6-5-5-5-5+ top) wyszedl mi 45 Euro. Takze cenowo to wogole inna liga niz Fuji. Zobaczymy jak sie sprawdza w praktyce... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma żadnych obaw z Minimą . Wkładka Dynaflo jest jednak stopień wyżej niż REC , i ofiaruje to co najlepszego ma hard chrome . Odprowadza doskonale ciepło , jest też wytrzymalsza od większości aluoxów ,zdecydowanie odmienna kolorystycznie i najmniej pokraczna z całej tej taniochy . Będzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma żadnych obaw z Minimą . Wkładka Dynaflo jest jednak stopień wyżej niż REC , i ofiaruje to co najlepszego ma hard chrome . Odprowadza doskonale ciepło , jest też wytrzymalsza od większości aluoxów ,zdecydowanie odmienna kolorystycznie i najmniej pokraczna z całej tej taniochy . Będzie Pan zadowolony No to moze bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 25 to 2,62, 7 to 0,26g. Sukinkot jestem wredny więc zapuszczałem test ze ścieraniem, plecionka na okrągło przez przelotkę umieszczoną w brudnej wodzie, napęd elektryczny i 5-6 godzin przewijania. Nie było śladów na przelotce i lince. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 25 to 2,62, 7 to 0,26g. Sukinkot jestem wredny więc zapuszczałem test ze ścieraniem, plecionka na okrągło przez przelotkę umieszczoną w brudnej wodzie, napęd elektryczny i 5-6 godzin przewijania. Nie było śladów na przelotce i lince. To mi sie podoba. Respect. Do jakich wedek zakladasz takie przelotki ? Szczytowa tez dajesz minime czy top idzie fuji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak na razie lekkie kijki do 12 lb ale mam zamiar ściągać ich więcej i zbroić przez jakiś czas to co ma być ekonomicznie i porządnie. Szczyt też zakładałem PB w dwóch kijach, bez jakichkolwiek uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 25 to 2,62, 7 to 0,26g. Sukinkot jestem wredny więc zapuszczałem test ze ścieraniem, plecionka na okrągło przez przelotkę umieszczoną w brudnej wodzie, napęd elektryczny i 5-6 godzin przewijania. Nie było śladów na przelotce i lince. Wow. Gratuluję doświadczenia. W sumie nie należało się spodziewać czegoś innego, no chyba, że PBay kłamie. Prawdopodobnie i po dobie nie było by śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 witam!czy można te ringi kupic gdzieś w polandzie? potrzebuję 10 i 12 castingowej w kolorze czarnym. może ktoś ma i zechce odsprzedać?pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Czy gdzies w PL to mozna kupic ? Nie wiem.Moze ktos z forumowiczow ma zapasy poczynione i sie podzieli ? Ja swoj komplet bralem w House of Brunner (DE). Troche trwala wysylka, ale dotarly niedawno do PL.Zbroimistrz ocenil je na bardzo lekkie i zgrabne.Do kijka 12 lb powinny zagrac dobrze Jak wedka bedzie ready to pokaze jak to wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi