MarcinZ Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Do długiego blanku ten drugi zestaw będzie OK.Z 4L stosuję w kijach krótszych np. 16M-8M-5M-4L ,reszta to 3 lub 4Wwięc który według ciebie bedzie lepszy do kija 2,75m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 20M-12M-7M-5M-4L-4V lub 4W do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 20M-12M-7M-5M-4L-4V lub 4W do końcaA rozstaw zrobić według KR system czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie jaka szczytowa przelotka najlepiej pasuje do przelotek minima 4 tich,a jaka do minima 4 hard chrome?Zależy mi aby była z ringiem sic badz jej odpowiednik,lekka i dopasowana kolorystycznie do jednej i drugiej serii w wielkości 4,5.Pasująca do blanku z tipem o grubości 1.6mm,lub 1,8mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie jaka szczytowa przelotka najlepiej pasuje do przelotek minima 4 tich,a jaka do minima 4 hard chrome?Zależy mi aby była z ringiem sic badz jej odpowiednik,lekka i dopasowana kolorystycznie do jednej i drugiej serii w wielkości 4,5.Pasująca do blanku z tipem o grubości 1.6mm,lub 1,8mm.A do tego najlepiej lekka,pod kleniowo jaziowe kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Pacific Bay ma w ofercie szczytowe minimy. Ma też mikroprzelotki szczytowe z ringami ceramicznymi. Bogatszą ofertę mikroprzelotek szczytowych ma Fuji: Torzite, SiC, Alconite, AluOx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Lgst sic od fuji do tich lub plgst do chard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dzieki za odpowiedzi Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Lgst sic od fuji do tich lub plgst do chardczy one sa lżejsze niż Fuji fst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tak lżejsze Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Marcin mieszkasz niedaleko mnie jak będziesz chciał to pomogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Marcin mieszkasz niedaleko mnie jak będziesz chciał to pomogę .A to skąd dokładnie jesteś filser ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Zastanawiam sie czy nie zacząć najpierw przebudowy dwóch moich starych kijków o cw 5-25g Robinson i drugiego 3-18g Daiwa Exceller,oba dł.2,75m.Może macie pomysły jak je uzbroić? Ten pierwszy miałby być pod bolka natomiast drugi cieżej klen i lekko boleń oraz okoń. Preferowałbym PB Minima 4,ale chetnie rozważę inne ciekawe propozycje (moze KR-Concept_). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 25km w kierunku Kozienice miejscowość Sieciechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 25km w kierunku Kozienice miejscowość Sieciechów.To blisko mnie mieszkasz faktycznie.Napewno sie odezwe jak zaczne coś już montować...Co byś zaproponował odnośnie mojego ostatniego postu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam.Chciałbym uzbroić dosc szybki blank o c.w.8-25 i długości 2,7 m.w przelotki Minima 4.Chciałbym zaczac od 20M,12M,8M,5M,oraz 4 lub 5 x 4V i na szczyt i na szczyt 4,5 plgst sic.Czy bedzie dobrze? Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Może lepiej alconite lub kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Te minimy sie nie nadaja do takiego kija?Chcialbym jednak je zalozyc bo je mam tylko niewiem czy rozmiary sa dobre,a poza tym ten kij to oskrobany z lakieru robinson(na czyms trzeba sie uczyc:-)).Ewentualnie jakie rozmiary kolego proponujesz? Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Witam.Chciałbym uzbroić dosc szybki blank o c.w.8-25 i długości 2,7 m.w przelotki Minima 4.Chciałbym zaczac od 20M,12M,8M,5M,oraz 4 lub 5 x 4V i na szczyt i na szczyt 4,5 plgst sic.Czy bedzie dobrze? Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu TapatalkaA jaki rozmiar kolowrotka? A jaka linka? Jakie przynety? Ma pracowac bardziej szczytem czy dolnik tez chcesz uruchamiac? Może lepiej alconite lub krTez bym tak zbroil ciezszy kijek - w uncjowce (no, prawie, bez 3g) zbjanie wagi nie jest tak wazne jak w lightach.. Edytowane 5 Listopada 2015 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Kołowrotek 3000 redarc,do tego przewaznie zyłka od 0.18-0.22.czasem jakas pletka do 0.15.Chciałem minimy ze wzgledu na koszty i na to ze czesc z nich mam. Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A jaki rozmiar kolowrotka? A jaka linka? Jakie przynety? Ma pracowac bardziej szczytem czy dolnik tez chcesz uruchamiac? Tez bym tak zbroil ciezszy kijek - w uncjowce (no, prawie, bez 3g) zbjanie wagi nie jest tak wazne jak w lightach.. Przynety to przewaznie wobki i wirówki powyzej 2, ale i gumki tez.A w jaki sposob moge wplynac na prace szczytu lub dolnika? Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Przynety to przewaznie wobki i wirówki powyzej 2, ale i gumki tez.A w jaki sposob moge wplynac na prace szczytu lub dolnika? Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu TapatalkaChcialem zrobuc cos takiego uniwersalnego z przewaga bolenia... Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) A w jaki sposob moge wplynac na prace szczytu lub dolnika? Im wyzsza przelotka wlotowa, tym blizej kolowrotka mozna ja umiescic zmuszajac dolnik do plynniejszej pracy ale to tylko teoria RB Zestaw przelotek, ktory masz da rade - jest na tyle uniwersalny, ze spokojnie powinien ogarnac temat, zwlaszcza, jesli to pierwszy kijek.. Mozesz ew. zamienic 5M na 5SV, skoro ma byc zylka i reszta tunelu w Vkach. Chociaz ja do dalekosieznej armaty zbroilbym w KL-H od 25.. Edytowane 5 Listopada 2015 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Czyli jesli zastosuje 25M (jest ona dluzsza id 20M )na wlocie to moge zblizyc ja w kierunku kolowrotka,przez co zmusze blank do głebszej pracy? Dobrze rozumie?O ile moge sie zblizyc? Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi