Tomek Wielgus Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Nie mam powodów by Ci nie wierzyć Ja jak na razie zadowolony jestem , a trochę ich już założyłem...Z tym że uważam że kompletnie nie nadają się do kijków mocniejszych niż 10-12 lb , choć 10 lb to juz taka górna granica moim zdaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Trochę mi teraz namieszaliście Właśnie zabieram się za zbrojenie kija 12lb i miały być Minimy Tigray plus SIC na szczycie, ale po tym co piszecie zastanawiam się nad zmianą koncepcji. Cenowo podobnie wyjdą S6 Y SIC z FA, akurat ten kształt mi się podoba i dla tego taki wybór. Chyba że są jakieś inne sugestie to chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Trochę mi teraz namieszaliście Właśnie zabieram się za zbrojenie kija 12lb i miały być Minimy Tigray plus SIC na szczycie, ale po tym co piszecie zastanawiam się nad zmianą koncepcji. Cenowo podobnie wyjdą S6 Y SIC z FA, akurat ten kształt mi się podoba i dla tego taki wybór. Chyba że są jakieś inne sugestie to chętnie poczytam. Jeśli korzystasz z plecionki - odpuść minimy.Żyłka nie robi na nich wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Panowie chciałbym przezbroić jaxona grey streama 2.10 1-7 gr (lub 2-12 gr) w minimy.Może ktoś już to robił - wszelkie sugestie odnośnie wielkości i rozmieszczenia mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Panowie chciałbym przezbroić jaxona grey streama 2.10 1-7 gr (lub 2-12 gr) w minimy.Może ktoś już to robił - wszelkie sugestie odnośnie wielkości i rozmieszczenia mile widziane .Zły pomysł.. Bo i przelotki źle. Zostaw to co jest i nie kombinuj. Seryjne będą trwalsze od pb minima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Może zaproponujesz jakieś lżejsze żeby spróbować pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Jak minimy to Tich. Zobacz jeszcze SG Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi