Daniel Wirek Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Panowie, wiem że to temat jak z kosmosu, ale pewnie są tu ludzie którzy się na temacie znają Mam na sprzedaż komputer, zakupiony w tym roku, planuję przeprowadzkę i chcę sprzedać tego klamota z monitorem i zakupić laptopa.Zapłaciłem za niego niecałe 2 klocki, posiadam wszystkie papiery, pudełka itp...Jak myślicie, ile realnie mógłbym za niego zgarnąć w jakimś komisie? Sam monitor na alledrogo pod 600zł..Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie! PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 z 1,5 tyś z monitorem może byś dostał. Sam komputer nie jest wart więcej jak 1000 zł gdyby chciał go złożyć samemu patrząc na te dane jakie podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ze sprzętem komputerowym jest tak, że z reguły szybko traci na wartości niestety.Najlepiej byś na tym wyszedł jakby Ci się trafił bezpośrednio chętny z allegro bądź innych serwisów sprzedażowych, komis musi zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Za całość jak dostaniesz 1200-1300 to będzie dobrze, zasilacz pewnie jakiś no-name bo nie wyszczególnili marki obudowa pewnie jakiś Tracer czy inny Codegen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 max 60% pierwotnej wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi