B4rtolek Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Hej, Kiedyś nad Wisłą oglądałem kij jednego wędkarza. Był to Albatros Perfexion Zander. Czy ktoś miał do czynienia z tym kijem? Pamiętam, że kij był lekki. Miał krótki dolnik, a właściciel chwalił się i pokazywał, że szczytówki nie da się złamać. Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2015 przez 3arteK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Każdą da się złamać to tylko kwestia odpowiedniego zaangażowania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ruskiego pelnego szklaka da sie zlamac, to tym bardziej to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nie wiem na czym to polega, ale wędka jest jakby z elastycznego materiału. Można ze szczytówki zrobić "Z". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mimo wszystko jestem zdania że przy odrobinie inwencji własnej to połamać można nawet sznurek Chętnie obejrzę taką wędkę na żywo, mimo, że łowię tylko na cast....kto wie zawsze można przezbroić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Kompozyt z włókien kevlarowych w osnowie żywic polimerowych (epoksydy raczej nie dadzą rady) pewnie byłby podatny na złamania podobnie jak dobry sznurek.Nie myślę o sznurku namoczonym w wodzie i zmrożonym w ciekłym azocie Tylko czy w dobrym wędzisku głównie o to chodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi